Koledzy mam problem gdyż nie działa mi spryskiwacz tylnije szyby pompka pracuje ze sbiorniczka plyn wylatuje ale nie dociera do tylniej szyby. czy ktoś moze wie ktorędy idzie ta rurka mam mk3 1.9td 3 drzwiowy z 93 roku.
prosze o szybka podpowiedz
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
A sprawdzałeś czy nie jest odpięty od dyszy w tylnej klapie? Bo może tu się po prostu odpiął.
Mój Goferek- były:
moj-golf/czarnuch-by-czaro-t26881.html
moj-golf/czarnuch-by-czaro-t26881.html
-

czaro - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
- liwinglawida
tył sprawdziłem w klapie i ogolnie bagazniku jest sucho nigdzie nie cieknie mysle ze to gdzieś przy podłodze ale nie wiem czy idzie wewnatrz czy na zewnatrz
-

michalr1986 - Czytacz
Jeśli się mylę to poprawcie, ale jeśli dobrze pamiętam to idzie ona wewnątrz pod plastikiem progu od strony kierowcy także tam musisz szukać. Sam mam z tym problem ale jakoś nie mam kiedy się za to zabrać
[ Dodano: 2011-04-28, 19:35 ]
Tak jak pisałem przechodzi pod plastikiem obok siedzenia kierowcy. Ja niestety przez pomyłkę wciągnąłem wężyk do środka ehh. Macie jakiś sprawdzony sposób na przeciągnięcie go z wnętrza do zbiorniczka
Ale narobiłem sobie roboty 
[ Dodano: 2011-04-28, 19:35 ]
Tak jak pisałem przechodzi pod plastikiem obok siedzenia kierowcy. Ja niestety przez pomyłkę wciągnąłem wężyk do środka ehh. Macie jakiś sprawdzony sposób na przeciągnięcie go z wnętrza do zbiorniczka
Ale narobiłem sobie roboty 
-

gaceq - Badacz tematu
• Strona 1 z 1