czy ktos jest w tsanie powiedziec, może ma dany kolor, wstawic dobre foto...koloru LC5L (mysticblue), chodzi o porównanie z kolorem LC5P (dusty mouve), który posiadam ja...
czy różnica będzie potowrnie widoczna...czy jest do przełknięcia....
i czy może ktoś malował kalpe całą....z jakim kosztem można sie liczyc....
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
klapa to zależy czy bada wyjmowali szybę czy nie i czy bardzo skorodowana wydatek 350- 500 zł w najgorszym wypadku 
-

Edek12345 - Members
gajdzik napisał(a):czy różnica będzie potowrnie widoczna...czy jest do przełknięcia....
ma duzej powierzchni moze byc różnica... Najlepiej dobierz sobie kolor za pomoca klapki od wlewu paliwa
Dajesz klapke wlewu paliwa i powinni dobrac kolor odpowiedni do twojego lakieru...-

K@mil - POMOCNIK

no kolor pewnei i dobiora jakoś...tylko myślałem może że między tymi kolorami róźnica może jest niemal nie widoczna i obejdzie się bez malowania całej klapy...
muszę się ejszcze dowiedziec jaki koszt takie malowania....czy nie szukac raczej w swoim kolorze dalej...
klapa do malowania była by stan igła....zero rdzy...
muszę się ejszcze dowiedziec jaki koszt takie malowania....czy nie szukac raczej w swoim kolorze dalej...
klapa do malowania była by stan igła....zero rdzy...
-

gajdzik - VIP
gajdzik napisał(a):no kolor pewnei i dobiora jakoś...tylko myślałem może że między tymi kolorami róźnica może jest niemal nie widoczna i obejdzie się bez malowania całej klapy...
nawet jak roznica nie bedzie jak to napisales niemal nie widoczna w oryginalnym kolorze too
pamietaj ze auto nie rowne autkowi
jeden jest z Wloch drugi z Niemiec, jeden stal pod chmurka drugi pod rynna
Zalozysz taka klape ktora jest np jak nowa a twoj golf jest troszke od slonca wypłowiały i juz masz różnice
ktora bedzie widac x)Ostatnio edytowano 11 lut 2010, o 16:36 przez K@mil, łącznie edytowano 1 raz
-

K@mil - POMOCNIK

daleko niby nie jest pozostaje podjechac....moja kalpa i kolor z 92 roku, tamta klapa z 96 roku....
porównywałem na tych próbnikch...no i coś wiem ze różnica bedzie, pytanie tylko jak duża...
nie pozostaje nic innego jak sie karnąc i zobaczyc kalpe w realu....2ookm z kawałeczkiem w obie strony
porównywałem na tych próbnikch...no i coś wiem ze różnica bedzie, pytanie tylko jak duża...
nie pozostaje nic innego jak sie karnąc i zobaczyc kalpe w realu....2ookm z kawałeczkiem w obie strony
-

gajdzik - VIP
• Strona 1 z 1