Od strony kierowcy jest ok. Jest też uderzony i trochę zardzewiał w jednym miejscu prawy próg. I mam pytanie czy opłaca się to naprawiać? Jaki był by tego zbliżony koszt ? Samochód jest w dobrym stanie technicznym gdyby nie ta podłoga 
Moderator: Moderator
Od strony kierowcy jest ok. Jest też uderzony i trochę zardzewiał w jednym miejscu prawy próg. I mam pytanie czy opłaca się to naprawiać? Jaki był by tego zbliżony koszt ? Samochód jest w dobrym stanie technicznym gdyby nie ta podłoga 
przynitowana blacha, widać ktoś się już za to brał ale słabo mu to wyszło. Czy się opłaca? ja bym zrobił rekonesans całej budy. Osobiście nie wierze w stwierdzenie jest tylko jedna dziurka reszta zdrowa jak ser.
popatrz w moim linku str3
Jest trochę rys wydaje mi się że był wcześniej malowany. Mechanicznie był ostatnio naprawiany wymieniłem dużo części wiec od strony mechanicznej jest bardzo dobrze najgorsza właśnie ta podłoga
Orientuje się ktoś może ile takie załatanie tych 3 dziur i kawałka progu by kosztowało u blacharza ?. Jestem bardzo do tej golfiny przywiązany:) i nie chciał bym się go pozbywać
Myślicie ze w 800 się zmieszczę ? .
a ciekawe ile za lakierowanie powie lakiernik 

karol MAŁY napisał(a):mnie dziś za wymianeprogów i reperaturek tylnych błotników(w podkładzie bez lakieru)śpiewnął blacharz 300zł za stronea ciekawe ile za lakierowanie powie lakiernik

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości