pytam poniewaz troche obcieraja mi drzwi od strony pasazera o wewnetrzna strone blotnika,dodatkowo maja tez troche luzu na zawiasach.Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
regulacja drzwi
Witam,mam pytanie odnosnie regulacji drzwi na zawiasach wiem ze mozna regulowac gora/dol a czy mozna tez regulowac do przodu/ do tylu
pytam poniewaz troche obcieraja mi drzwi od strony pasazera o wewnetrzna strone blotnika,dodatkowo maja tez troche luzu na zawiasach.
pytam poniewaz troche obcieraja mi drzwi od strony pasazera o wewnetrzna strone blotnika,dodatkowo maja tez troche luzu na zawiasach.-

maximus_spi - Gaduła
- Rocznik: 95
- Silnik: 1.9 TDI
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
to nie kwestia przod tyl ale odsadzenie do wewnatrz budy, regulujemy to za pomoca przesuwania drzwi wlasnie do wewnatrz badz na zewnatrz auta bo za pomoca podkladek ktore sie zaklada w miejsce sruby zawiasu przy drzwiach nie budy reguluje sie gora dol
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
czyli rozumiem ze drzwi za bardzo osadzone sa do wewnatrz budy? w takim razie wyregulowac to idzie na zawiasach?
-

maximus_spi - Gaduła
dolna czesc jest odsadzona za bardzo na zewnatrz i przy otwieraniu ociera, tak czy siak jes to do wyregulowania na zawiasie, popuszczasz sruby torx i przesuwasz do wew lub zew ale ostroznie bo regulacja jest czula czasem nawet 2 mm robi roznice na lepiej lub gorzej
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
ok dzieki wielkie kolego
o taką odpowiedz mi chodziło przynajmniej wiem w czym tkwi problem
a zlece to na wszelki wypadek znajomemu blacharzowi.
pozdrawiam
a zlece to na wszelki wypadek znajomemu blacharzowi.
pozdrawiam
-

maximus_spi - Gaduła
Witam podlacae sie mam golfa 3 prawa strona mam wrazenie,ze opada od czasu do czasu zamyka sie wszystko ok ale oststnio dziewczyna trzasnela nimi jak za tesciowa i opadly z wyczuciem tak jakby je podnioslem recznie ale to chwiolowo pomoglo ma moze ktos pomysl co zrobic z tym fantem 

- kosa-seba
- Czytacz
• Strona 1 z 1