Witam Panowie
Bylem na ustawieniu świateł. Mam jeszcze te stare reflektory hella jedno żarówkowe na H4( nio bo na r2 to chyba nie wychodziły)Problem w tym ze długie światła są przestawione w stosunku do krótkich w lewo. Jak krótkie ustawili mi ładnie prosto to po przełączeniu na długie wyraźnie widać ze oświetlają lewa stronę. szczególnie dobrze widać to po tych plamkach jak się podjedzie pod mur. Sprawdzałem na innych żarówkach i osram i philips to samo. W polo miałem normalnie a tu cuda. Co o tym sadzicie ?
CyberTom
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Znaczy się masz te zwykłe reflektory h4 na jedną żarówkę? Czyli z jednej żarówy masz i krótkie i długie, tak?
Mój Goferek- były:
moj-golf/czarnuch-by-czaro-t26881.html
-

czaro - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Być może żarówka źle włożona lub szkoło reflektora źle przyklejone.
GTD By Paweł -----> moj-golf/gt-td-ic-by-garas1-t17994.html
-

garas1 - Gaduła
Żarówa to bym wątpił bo cybertom, pisze że próbował na innych. Coś musi być z lampą raczej. Trzeba by sprawdzić na innej lampie chociaż raczej innej opcji nie ma.
Mój Goferek- były:
-

czaro - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Żarówka na pewno dobrze włożona. Ech w sumie i tak chciałem zmienić na te dwu-żarówkowe H1. Niby lepiej świeca ale ile w tym prawdy ?
Tylko wiecie na obydwu jest identycznie. obydwa się przestawiają się tak samo. to trochę dziwne
CyberTom
Tylko wiecie na obydwu jest identycznie. obydwa się przestawiają się tak samo. to trochę dziwne
CyberTom
- cybertom
- Czytacz
cybertom, po prostu źle ustawili reflektory prawo lewo, sam sobie pokręć śrubami regulacyjnymi obu lamp tak żeby miejsce w którym granica pozioma światła przechodzi w skośną było bardziej w prawo, i wszystko będzie ok.
- pablomed
- Members
• Strona 1 z 1