Witam
Mam do wymiany obydwa błotniki i klapę. Mam możliwość zakupu w super stanie w tym samym kolorze oryginały LC5L z rozbiórki golfa z Włoch.
Czy jest możliwość że kolor będzie się różnił od reszty samochodu?
Szczerze dziękuję za pomoc.
Pzdr
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
witam kolego mianowicie to kazdy kolor inaczej blaknie więc nigdy sie nie dopasuje idealnie, może sie troche różnić odcieniem ale myśle że to żaden problem i nie musisz sie tym zbytnio przejmować, zakładaj i śmigaj 

-

krysek0309 - Badacz tematu
Jeśli kupisz w innym kolorze, to będziesz musiał malować,a po malowaniu też pewnie będzie jakaś różnica, chyba że bardzo dobrze będzie dobrany lakier,ale z tym to różnie bywa. A gdybyś kupił w tym samym kolorze to wypolerować autko i powinno być dobrze 

-

Karol B. - Members
Posiadam LC5L, i powiem ci tak, to jest lakier z perla, jesli jest wyblakniety i ori z fabryki lakier to po przepolerowaniu nie powinno byc roznicy, ale jesli elementy byly malowane w ten kolor i nie identyczna farba co w fabryce to moze sie troche roznic ze wzgledu na np rozna zawartosc perly w lakierze, ja mam 13% perly w lakierze, a wg mojego lakiernika to sporo bo normalnie dodaja tego 7-8% na litr czy jakos tak
moje 13% to poprostu lakier innej jakiejs firmy... Ale ze mialem cale auto pryskane to mnie to tam lotto 
moje 13% to poprostu lakier innej jakiejs firmy... Ale ze mialem cale auto pryskane to mnie to tam lotto 
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1