Witam wszystkich.
Proszę o pomoc gdyż posiadam golfa 3 mam w nim tzw gałki opuszczania szyb.
Czyli podnoszenie manualne chciałbym zmienić owe podnośniki na podnośniki elektryczne, i elektryczne sterowanie lusterek. Powiedzcie mi czy da sie przełożyć elektryke do mojego golfa i czy będą działa el. szyby i lusterka?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Potrzebujesz owe podnośniki szyb z wersji elektrycznej, lusterka też elektryczne, plastiki ze sterowaniem szyb i lusterek. Najlepiej, żeby była wiązka to będzie mniej zabawy.
Cena to już różnie. Podnośnik na 1 stronę około 100zł czyli x2, lustra od 100zł za komplet, plastikowe rączki i przełączniki od 50zł. No i chęci, bo zabawy przy tym trochę jest.
Cena to już różnie. Podnośnik na 1 stronę około 100zł czyli x2, lustra od 100zł za komplet, plastikowe rączki i przełączniki od 50zł. No i chęci, bo zabawy przy tym trochę jest.
Alpine CDA 9835R...Hifonics Falcon...RAINBOW SLC 265.25 KICK NG...Alpine 3544...Audio System HX08SQ BR
-

assesino - Badacz tematu
No te boczki z tymi przyciskami całymi będe miał nie długo więc tylko podnośniki i lusterka będą mi potrzebne ?
Czy od innego golfa z elektryką mogą być i będą pasować ?
Czy od innego golfa z elektryką mogą być i będą pasować ?
- Jupiczek23
- Berbeć
Jupiczek23 napisał(a):No te boczki z tymi przyciskami całymi będe miał nie długo więc tylko podnośniki i lusterka będą mi potrzebne ?
No i wiązka... bo trzeba to jakoś w prąd zasilić.
Jupiczek23 napisał(a):Czy od innego golfa z elektryką mogą być i będą pasować ?
Najlepiej byłoby gdybyś wyciągnął z tego 'innego golfa' komplet na swap wraz z wiązką elektryczną do skrzynki bezpieczników.
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
• Strona 1 z 1