Witam,
Potrzebuję porady otóż zainteresował mnie temat http://www.golf3.pl/topics6/listwy-prog ... t30522.htm odnośnie progów. Sam posiadam golfa GTI i zgniły mi (przerdzewiały) listwy ozdobne na progach po obu stronach ( w środku zbrojone) a na nowe szkoda mi kasy bo to dość spory wydatek moje pierwsze pytanie brzmi czy bez tych listew nic nie będzie się działo a chodzi mi o to że te listwy zakładane są na takie szyny przy których są liczne otwory prowadzące w głąb progu i czy jak się tam dostaje woda do środka czy nie grozi to korodowaniem progów??
W linku który podałem do poprzedniego posta piszą coś o nieoryginalnych progach czy mógłbym prosić jakiś link z allegro?? bo nie mogę zanleżc
drugie pytanie z innej beczki czy do tego modelu golfa dopasuje zwykłe chlapacze (czy da się wyciąć jakoś lub inaczej dopasować) bo wiem że za oryginały trzeba zapłacić sporo??
Dziękuje z góry za odpowiedź
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
rafal_h5 napisał(a):drugie pytanie z innej beczki czy do tego modelu golfa dopasuje zwykłe chlapacze (czy da się wyciąć jakoś lub inaczej dopasować) bo wiem że za oryginały trzeba zapłacić sporo??
raczej się nie da, jest spora różnica między chlapaczami od gti a zwykłymi ale możesz próbować
- Matiuas
- Badacz tematu
Chlapacze z progami i nadkolami są inne niż te bez. Mają inne przetłoczenia. Ja swoje powycinałem ale średnio to wygląda.
-

hali - Badacz tematu
• Strona 1 z 1