to już wiem chodzi mi o markę produkt godny polecenia. Ponieważ w moim mieście w sklepie lakierniczym koleś polecił mi tam jakaś taśmę i miała byś taka MEGA a tera okazuje się ze odkleiła się a progi wiszą jak 
Moderator: Moderator
to już wiem chodzi mi o markę produkt godny polecenia. Ponieważ w moim mieście w sklepie lakierniczym koleś polecił mi tam jakaś taśmę i miała byś taka MEGA a tera okazuje się ze odkleiła się a progi wiszą jak 
do szyb w sumie to pracuje wśród szklarzy wiec mi go polecili mam jeszcze dwa batony bo kupiłem 3 do klejenia sierpow. Wiec mowicie ze zaradzi to moim oczekiwaniom. Bo taśma to masakra!!! Ori tak trzymała ze nożem ja skrobalem po milimetrze i masakra była... A to jak by ktoś chciał odkupić taka tube kleju to mam na zbyciu.
Dodam że pakiet cały ORI i pochodził z 3d i nie kumam czemu za krótkie bo przecież nie ma różnicy pomiędzy 5d a 3d jednakowe są zapodaję foty

k0nr4d napisał(a):Brakuje Ci jeszcze listew mocujących przyklejanych do karoserii, przy takim montażu, jak teraz listew maskujących nie założysz, bo nie zaskoczą na zaczepy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości