Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-

chomik - Fanatyk
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
chomik nie dziwne ze wisza skoro nie sa takie cudne jak by sie wydawac moglo
no ja sobie poradzilem ale czy jest fajnie w lato jak bedzie polakierowany itd bedzie widac roznice...
no ja sobie poradzilem ale czy jest fajnie w lato jak bedzie polakierowany itd bedzie widac roznice...-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Paliwo: ON
-

Karol B. - Members
szczerze to wyszlo chyba lepiej jak mi
jak tego dokonales? jak sie ociepli bede walczyc jeszcze ze swoim i tez oddaje go do lakiernika
jak tego dokonales? jak sie ociepli bede walczyc jeszcze ze swoim i tez oddaje go do lakiernika-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Paliwo: ON
oddałem do lakiernika magika i zrobił
wiem ze był grzany i naciągany . ale jak to było robione dokładnie to nie mam pojęcia bo mnie przy tym nie było . Aha jeśli zderzak nie pasuję to nie jest to wina ślizgów ani rocznika albo innych rzeczy tylko nie pasuje bo auto było uderzone i dowiedziałem się że mój golf tez był z tyłu palnięty z lewej strony w okolicach lampy i dlatego zderzak nie pasował
pozdro
wiem ze był grzany i naciągany . ale jak to było robione dokładnie to nie mam pojęcia bo mnie przy tym nie było . Aha jeśli zderzak nie pasuję to nie jest to wina ślizgów ani rocznika albo innych rzeczy tylko nie pasuje bo auto było uderzone i dowiedziałem się że mój golf tez był z tyłu palnięty z lewej strony w okolicach lampy i dlatego zderzak nie pasował
pozdro- Mateusz_golfIII
- Czytacz