Moderator: Moderator

no ja sobie poradzilem ale czy jest fajnie w lato jak bedzie polakierowany itd bedzie widac roznice...
 no ja sobie poradzilem ale czy jest fajnie w lato jak bedzie polakierowany itd bedzie widac roznice...

![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif) jak tego dokonales? jak sie ociepli bede walczyc jeszcze ze swoim i tez oddaje go do lakiernika
 jak tego dokonales? jak sie ociepli bede walczyc jeszcze ze swoim i tez oddaje go do lakiernika
 wiem ze był grzany i naciągany . ale jak to było robione dokładnie to nie mam pojęcia bo mnie przy tym nie było . Aha jeśli zderzak nie pasuję to nie jest to wina ślizgów ani rocznika albo innych rzeczy tylko nie pasuje bo auto było uderzone i dowiedziałem się że mój golf tez był z tyłu palnięty z lewej strony w okolicach lampy i dlatego zderzak nie pasował
 wiem ze był grzany i naciągany . ale jak to było robione dokładnie to nie mam pojęcia bo mnie przy tym nie było . Aha jeśli zderzak nie pasuję to nie jest to wina ślizgów ani rocznika albo innych rzeczy tylko nie pasuje bo auto było uderzone i dowiedziałem się że mój golf tez był z tyłu palnięty z lewej strony w okolicach lampy i dlatego zderzak nie pasował  pozdro
 pozdroUżytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 28 gości