Witam!
Mam problem z tylnim spryskiwaczem, wycieraczka dziala, woda tez leci tylko nie mam jakiegos plastiku ktory by kierowal wode na szybe. Prosze o jakis pomysl czym to mozna by zastapic???
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
http://www.allegro.pl/item454335076_now ... f_iii.html
kup sobie to i nie kombinuj
starą dyszę należy przewiercić wiertłemo średnicy nowej dyszy i założyć nową tak aby weszła w odpowiednie wycięcie od spodu dzięki czemu nie będzie się obracać razem z wycieraczką
tak przynajmniej twierdzą koledzy z forum bo ja jeszcze tego nie robiłem
kup sobie to i nie kombinuj
starą dyszę należy przewiercić wiertłemo średnicy nowej dyszy i założyć nową tak aby weszła w odpowiednie wycięcie od spodu dzięki czemu nie będzie się obracać razem z wycieraczką
tak przynajmniej twierdzą koledzy z forum bo ja jeszcze tego nie robiłem
-

mani51 - Members
Dobrze ze masz tylko taki problem
. Mnie nie dosc ze nie dziala tylna wycieraczka to jeszcze spryskiwacze wogole nie dzialaja.... Najprawdopodobniej pompka padla 
. Mnie nie dosc ze nie dziala tylna wycieraczka to jeszcze spryskiwacze wogole nie dzialaja.... Najprawdopodobniej pompka padla 
-

Maciey - Czytacz
ja tymczasowo dorobiłem sobie taką końcówkę z wkładu od długopisu wkład wygiąłem nad palnikiem pod odpowiednim kątem i działa bez zarzutu musiałem tylko wyjąć resztę ułamanej dyszy ale spróbuję założyć na ten wkład dyszę od malucha będzie trochę lepiej wyglądać
- gczester
- Czytacz
Maciey pompka z 15zl nowa bynajmniej ja tyle dawalem he he
pozdro
pozdroWódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
-

sitek699 - Members
• Strona 1 z 1