Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Problem z podloga
Siemka. Dzis siedzialem pod autem i odkrylem dwa ogniska rdzy. W podladze sa takie gumowe zaslepki nie wiem do czego ale sa i wokol nich zrobilo sie pruchno. Co z tym moge zrobic?
- Piekal
- Badacz tematu
Piekal, wyciąć, a następnie dospawać kawałek blachy. Dokładnie wszystko zabezpieczyć przed zimą.
Zrób to jak najszybciej. Jest jesień może dużo padać a wtedy od spodu może być mokry dywanik i będzie wilgoć w aucie.
Zrób to jak najszybciej. Jest jesień może dużo padać a wtedy od spodu może być mokry dywanik i będzie wilgoć w aucie.
-

palio - Administrator
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z++
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Podloge polatalem ale zostala mi kwestia progow. Przy przednich kolach mam zgnite progi po obu stronach tak po 30cm z kazdej strony,dalej prog jest dobry wiec nie chce wymieniac calego tylko te kawalki. Co o tym myslicie? A i jeszcze jedno pytanko.w podladze sa takie plastiki do wody,czy cos sie stalo jak zaspawalem 3 dziury a plastik wywalilem,bo nie mialem czym dziury wyciac do tego plastiku.czy to w czyms przeszkadza?
- Piekal
- Badacz tematu
jak chodzi o plastyki to nie mam problemu..możesz sie nie martwić.a jak chodzi o progi to powiedz skąd bedziesz miał kawałki na dospawanie.ja bym proponował wymienić całe i mieć pewność że masz dobrze zrobione 

Mój GOLF moj-golf/joker-1-9-tdi-t61143.html
-

hanawald - Members
- Rocznik: 97
- Silnik: 1.9 tdi
jak nie masz mocno przegnite to zostaw i na wiosne wymień całe.podejżewam ze blachy tak równo nie wyprofilujesz i bedzie widać.ja na twoim miejscu bym poczekał 

Mój GOLF moj-golf/joker-1-9-tdi-t61143.html
-

hanawald - Members
- Rocznik: 97
- Silnik: 1.9 tdi
• Strona 1 z 1