Moderator: Moderator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
No zobaczymy jak ci to wyjdzie bez dobrych opon na początku....Tyle że zamiast maszynki można użyć dostępnego dla każdego młotka.....i rozklepać nadkola tyle ile nam trzeba....Zanim zaczniemy poszerzać najpierw skompletujcie koła na których będziecie latać bo opona plus koło to połowa sukcesu aby odpowiednio spasować to ze sobą.....
Nie sztuką jest trzeć dokładką po asfalcie, sztuką jest to robić wahaczem 

-

wydym1 - Badacz tematu
na razie widać tylko zniszczony błotnik, ale trzymam kciuki, mam nadzieje ze będzie to jakoś wyglądało
opona 195/45 na 9 cali to kiepski wybój jak zależy ci na fajnym naciągu, przód 195/40 na 9 cali bym dał, a tył 215 lub 225 na 40 lub 35 w zależności jak by to wyglądało
10,5 cala to przesada do golfa chyba
opona 195/45 na 9 cali to kiepski wybój jak zależy ci na fajnym naciągu, przód 195/40 na 9 cali bym dał, a tył 215 lub 225 na 40 lub 35 w zależności jak by to wyglądało
10,5 cala to przesada do golfa chyba

Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
PtasiorSki napisał(a):szpachli nic nie chcem wiec nie bede jak wyczytalem ze ludzie te kaptoorki tzw robia z szpachli i tak poszezaja
moze zdjęcia tego nie oddają ale na moje oko to musiałbyś nałozyć wiadro szpachli żeby wyprostowac ten pogięty błotnik

-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
yy koledzy wiem teraz przegladam te zdjecia i wyglada to tragicznie ale na realu nie jest strasznie nie jest zafalowany itp no 10,5cala troszkke przegiecie wiem ze bedzie tyl wystawac nie wiecej niz 1 cm
liczy sie wyglad ma byc byyczy heh
powoli damy rade to ogarnac teraz dopadła mnie grypa ..... wczoraj dokładałem szpachelki znaczy wiiecie nakłada jej sie bez tolku i zciera ostro wiec nie bedzie kilograma nie tak sie tylko wydaje . dziekuje za pozytywne myslenie i zapewniam o dobrym efekcie mam juz wprawe po oplu manta ;D postaram sie zrobic foto z mojej pracy tam na prawde hardcore poszło ale golfa ma ta druga blache co utrudnia ...
co do kolegi z młotkiem oczywiscie mlotkiem zaginam powoli dokładnie ten metalowy rant a dopiero potem rozchylam błotnik .
zeby to wszystko zgrac zainstalujemy gwint zeby wszystko ładnie ustawic .
jedyny mam dylemat co do opon nie chcem zeby np z tylu wygladało ze oponka jest doslownie listek a z przduu ze grubsza musza byc wys . takie same
no i naciag z tylu i lekki z przodu popytam ludzi cos dobiore optymalnego
pozdrawiam z mroznych suwałk
brrr -30 ;s
liczy sie wyglad ma byc byyczy heh
powoli damy rade to ogarnac teraz dopadła mnie grypa ..... wczoraj dokładałem szpachelki znaczy wiiecie nakłada jej sie bez tolku i zciera ostro wiec nie bedzie kilograma nie tak sie tylko wydaje . dziekuje za pozytywne myslenie i zapewniam o dobrym efekcie mam juz wprawe po oplu manta ;D postaram sie zrobic foto z mojej pracy tam na prawde hardcore poszło ale golfa ma ta druga blache co utrudnia ...
co do kolegi z młotkiem oczywiscie mlotkiem zaginam powoli dokładnie ten metalowy rant a dopiero potem rozchylam błotnik .
zeby to wszystko zgrac zainstalujemy gwint zeby wszystko ładnie ustawic .
jedyny mam dylemat co do opon nie chcem zeby np z tylu wygladało ze oponka jest doslownie listek a z przduu ze grubsza musza byc wys . takie same
no i naciag z tylu i lekki z przodu popytam ludzi cos dobiore optymalnego
pozdrawiam z mroznych suwałk
brrr -30 ;s- PtasiorSki
- Czytacz
- Lobus
- Ekspert
-

mariusz325 - Gaduła
- Silnik: 1900
- Paliwo: ON
- Lobus
- Ekspert
-

mariusz325 - Gaduła
- Silnik: 1900
- Paliwo: ON
wszystko bd dobrze
nikt mi dowodu nie wezmie
po 1 opona jest zaduza dla tego taki efekt ....
jak bd gotowe stawie dokładne foty i wtedy ocenicie
pozdrawiam kolegow na 13 cali alu feldze z naklejka german 
nikt mi dowodu nie wezmie
po 1 opona jest zaduza dla tego taki efekt ....
jak bd gotowe stawie dokładne foty i wtedy ocenicie
pozdrawiam kolegow na 13 cali alu feldze z naklejka german 
- PtasiorSki
- Czytacz