Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
porysowana tylna szyba
Witam, dzisiaj wieczorem jak stanął za mną samochód i dał mi światła w moją tylną szybę, to zwróciłem uwagę, że na polu pracy wycieraczki szyba jest dość mocno jest starta (ryski są drobne, ale jest ich pełno). Czy da się coś z tym zrobić, żeby ją przynajmniej odświeżyć?
-

przem_uc - Badacz tematu
szyby normalnie mozna polerowac tak jak lakier niestety nie robilem tego nigdy i niewiem jakich srodkow uzywa sie do tego moze ktos napisze...
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
-

Cysiu_NS - Gaduła
Może coś takiego by pomogło http://moto.allegro.pl/item590857098_pa ... szkla.html
-

Stefański - Czytacz
przem_uc, ja kiedyś przepolerowałem szybę mleczkiem z Bolla (tym się lakier nabłyszcza) ale efekt marny bo po kilku ciepłych dniach to samo
na allegro lub w dobrym sklepie motoryzacyjnym jest tego pełno.. popytać sprzedawcę / poczytać komentarze i zdecydować
Ojciec to używał kiedyś w swoim MK2 ale nie pamiętam nazwy ale wiem że efekt był full wypass
na allegro lub w dobrym sklepie motoryzacyjnym jest tego pełno.. popytać sprzedawcę / poczytać komentarze i zdecydować
Ojciec to używał kiedyś w swoim MK2 ale nie pamiętam nazwy ale wiem że efekt był full wypass

-

marcinkoz2910 - Members
To ja sie dołącze do tematu, tylko chodzi mi o przednią szybe, jest na niej bardzo dużo różnych rysek i pojedynczych drobnych odprysków, takich jakby kropek, które znacznie utrudniają jazde pod słońce, czy zastosowanie takich past o których wyżej jest mowa da jakiś efekt 

- radek_bis
- Czytacz
i ja też jestem zainteresowana, przednią mam porysowaną i to galancie 

...i love Golf...
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::.
Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::.
Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
-

andzia@@ - Members
• Strona 1 z 1