Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Pomoc
Jesli wpisalem w zlym dziale to przepraszam. Otoz mialem mala kolizje z lewej przedniej strony.Pobity reflektor,pekniete wzmocnienie czolowe,pogiety blotnik. Zakladam wszystkie nowe czesci i nic nie pasuje,pomiedzy lampa a blotnikiem jest szpara,tak samo miedzy lampa i maska. Moje pytanie jest takie czy mozliwe ze przestawila sie podluznica,jesli tak to jak to sprawdzic??
- Lvkasz
- Czytacz
Lvkasz napisał(a):Moje pytanie jest takie czy mozliwe ze przestawila sie podluznica,
najlepiej popatrzec na nia od dołu czy wydaje sie prosta czy nie ma załamania...
Lvkasz napisał(a):. Zakladam wszystkie nowe czesci i nic nie pasuje,pomiedzy lampa a blotnikiem jest szpara,tak samo miedzy lampa i maska
Nowe zamienniki ? to juz masz odpowiedz ...
Zamienniki blacharskie sa do ....
-

K@mil - POMOCNIK

zakładałem właśnie nowy błotnik (polecam - bez rdzy) i maskę używaną i trochę jest zabawy na zawiasach żeby zgrać wszystkie szczeliny
lampę mocuje się do plastikowego wzmocnienia czołowego , które montuje się między błotnikami i nie widzę związku z podłużnicą a lampą
pod błotnikiem jest jego wzmocnienie i pewnie oberwało i jest za słabo wyciągnięte lub za nisko kawałek dospawany i ten plastik czołowy będzie niżej a poprzez to dalej lampa jest źle...
tak to rozumuję
lampę mocuje się do plastikowego wzmocnienia czołowego , które montuje się między błotnikami i nie widzę związku z podłużnicą a lampą
pod błotnikiem jest jego wzmocnienie i pewnie oberwało i jest za słabo wyciągnięte lub za nisko kawałek dospawany i ten plastik czołowy będzie niżej a poprzez to dalej lampa jest źle...
tak to rozumuję
- Smolak
- Czytacz
• Strona 1 z 1