Moderator: Moderator
  http://moto.allegro.pl/item592908936_di ... iecie.html
 A recznie to jest troche roboty. Mam strasznie zniszczony lakier od szczotki (porysowany). Mysle zeby przejechac cale auto papierem 2000 a potem tą pastą G3 bo naprawde daje ona super efekt.  Co myślicie ?tak daje efekt, tylko nie zniszcz lakieru. Ale jak już papiery ścierne bedziesz użuwać to koneiczna bedzie polerka mechaniczna bo ręcnzie się nie wyrobisz i bedzie źle wygldac.kev napisał(a):Mysle zeby przejechac cale auto papierem 2000 a potem tą pastą G3 bo naprawde daje ona super efekt. Co myślicie ?
Ja mam tą paste G3 tylko nie mam polerki elektryczniejA recznie to jest troche roboty. Mam strasznie zniszczony lakier od szczotki (porysowany). Mysle zeby przejechac cale auto papierem 2000 a potem tą pastą G3 bo naprawde daje ona super efekt. Co myślicie ?
  Zobacz sobie u mnie mam fotki jak robiłem polerkę mojego golfa świeżo malowanych elementów 
  Aha i polecam ci pastę 3M z zielonym korkiem 1l=120zł żadna pasta nie jest tak dobra 
 Pozdro i powodzenia jak co to pisz na pw 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości