jutro mam wolne wiec podjade do faceta u ktorego juz kiedys kleilem szybe i moze cos bedzie dalo sie z tym zrobic choc watpie i mam do Was pytanie czy ktos z Was nie ma na sprzedaz przedniej szyby czolowej? jak tak to chetnie bym kupil gdzies w Krakowie lub w okolicach ( tak do 100km). Albo moze znacie jakies firmy gdzie moglbym to zrobic w miare tanio w Krakowie, wieliczce lub w okolicach? Ja znalazlem jeden serwis gdzie z montazem cena to 380 zl, waszym zdaniem to duzo czy malo?Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Pęknieta szyba
Panowie wczoraj od kamienia pekla mi szyba i nim dojechalem do domu pekniecie juz dosc sporo uroslo
jutro mam wolne wiec podjade do faceta u ktorego juz kiedys kleilem szybe i moze cos bedzie dalo sie z tym zrobic choc watpie i mam do Was pytanie czy ktos z Was nie ma na sprzedaz przedniej szyby czolowej? jak tak to chetnie bym kupil gdzies w Krakowie lub w okolicach ( tak do 100km). Albo moze znacie jakies firmy gdzie moglbym to zrobic w miare tanio w Krakowie, wieliczce lub w okolicach? Ja znalazlem jeden serwis gdzie z montazem cena to 380 zl, waszym zdaniem to duzo czy malo?
jutro mam wolne wiec podjade do faceta u ktorego juz kiedys kleilem szybe i moze cos bedzie dalo sie z tym zrobic choc watpie i mam do Was pytanie czy ktos z Was nie ma na sprzedaz przedniej szyby czolowej? jak tak to chetnie bym kupil gdzies w Krakowie lub w okolicach ( tak do 100km). Albo moze znacie jakies firmy gdzie moglbym to zrobic w miare tanio w Krakowie, wieliczce lub w okolicach? Ja znalazlem jeden serwis gdzie z montazem cena to 380 zl, waszym zdaniem to duzo czy malo?VW Jest Bogiem, Predkosc nalogiem, Turbo zabawa a rozwaga podstawa...
-

rav7 - Badacz tematu
Powiem ci ze w mojej okolicy jest firma ktora do klienta dojezdza, a montaz szyby z ciemnym pasem + przyciemniana na zielonkawo (fabrycznie, te atermiczne chyba tak maja
)) 420PLN z montazem... tak wiec full szyba i montaz tyle, najtaniej czyli normalna szyba bez niczego 320PLN z montazem..
)) 420PLN z montazem... tak wiec full szyba i montaz tyle, najtaniej czyli normalna szyba bez niczego 320PLN z montazem..R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Kolega za wymianę przedniej szyby płacił 300 złotych więc są to normalne ceny.
moj-golf/moj-ukochany-golf-3-prosto-od-emiczki-t41103.html -Ma była miłość 

-

Emiczka - VIP
- Rocznik: 2003
- Silnik: 1.6 passat B5fl
- Paliwo: PB
- Nadwozie: kombi
Szyba + zalozenie w granicach 350-450zł zalezy wszystko od firmy szyby
i od rejonu
nP. Szyba Nordglass bedzie tansza niz Pilkington itp
Nie opłaca sie szukać szyby uzywanej poniewaz, wystarczy ze bedzie miala delikatna wade przy krawędzi, ktora powstala na skutek wyciagania i przy zakładaniu pęknie
...
Jak zalozysz szybe dostaniesz na nią gwarancje + gwarancje na robocizne, przy uzywanej szybie tego nie bedzie... i na pewno uslyszysz tekst ze na Twoja odpowiedzialnosc montuja
i od rejonu
nP. Szyba Nordglass bedzie tansza niz Pilkington itp
Nie opłaca sie szukać szyby uzywanej poniewaz, wystarczy ze bedzie miala delikatna wade przy krawędzi, ktora powstala na skutek wyciagania i przy zakładaniu pęknie
...
Jak zalozysz szybe dostaniesz na nią gwarancje + gwarancje na robocizne, przy uzywanej szybie tego nie bedzie... i na pewno uslyszysz tekst ze na Twoja odpowiedzialnosc montuja
-

K@mil - POMOCNIK

mam ten sam problem ale u mnie kleic sie nie da....
w moich stronach koszt nowej szyby to 320zl ze wszystkim a koszt uzywanej na zlomie 120zl +wstawienie 100zł
w moich stronach koszt nowej szyby to 320zl ze wszystkim a koszt uzywanej na zlomie 120zl +wstawienie 100złGOLF 3 GTI 2.0 8V 115KM 1992r silnik 2E
- robson2314
- Czytacz
-

mariusz325 - Gaduła
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1900
- Nadwozie: 5-drzwiowe
rafal9119 napisał(a):bez sensu kupywanie szyby uzywanej ja płaciłem 320 zł za szybe zielona. a i po za tym zaden dobry spec ci uzywanej szyby nie wstawi bo sie pytałem.
po co mi szpec jak sam sobie wstawie ,żadna filozofia za to co szpec skasuje to to mam 2 w 1 .Że sam zrobiłem a 2 to jeszcze obleje wstawienie szyby

-

mariusz325 - Gaduła
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1900
- Nadwozie: 5-drzwiowe
kolego tez mialem ten sam problem przy wyprzedzaniu kamien walnal mi w szybe i jaj z malego pekniecia robi sie wieksze to z tym nie da sie juz nic zrobic. pozostaje ci szukac gdzies na allegro lub w jakims serwisie gdzie tym sie zajmuja. u mnie za wymiane serwis wzial jakies 340 zl.
VWozidełko
Silniczek TDI 1Z.
Silniczek TDI 1Z.
-

Patryk7171 - Czytacz