pęka w oczach (ostatnio po uruchomieniu wycieraczek poszła o kolejne 3 cm) Widac,ze była wymieniana ale chyba na jakas kiepieskiej jakosci.Auto jest dwa lata w kraju wiec obecna szyba w aucie tez za duzo niema a już nadaje sie na smietnik. Jaka kupic??? Sa jakies lepsze i gorsze?? Ktos wymieniał sobie szybe w działdowie lub olsztynie? Polecacie jakis dobry zakład?Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Pęka przednia szyba-jakas lipa chyba...
Dwa miesiace temu kupiłem autko.Miało ono juz wtedy slady pękniec na szybie (chyba od uderzeń kamieni) jednak wczoraj pojawiła sie juz porzadna linia
pęka w oczach (ostatnio po uruchomieniu wycieraczek poszła o kolejne 3 cm) Widac,ze była wymieniana ale chyba na jakas kiepieskiej jakosci.Auto jest dwa lata w kraju wiec obecna szyba w aucie tez za duzo niema a już nadaje sie na smietnik. Jaka kupic??? Sa jakies lepsze i gorsze?? Ktos wymieniał sobie szybe w działdowie lub olsztynie? Polecacie jakis dobry zakład?
pęka w oczach (ostatnio po uruchomieniu wycieraczek poszła o kolejne 3 cm) Widac,ze była wymieniana ale chyba na jakas kiepieskiej jakosci.Auto jest dwa lata w kraju wiec obecna szyba w aucie tez za duzo niema a już nadaje sie na smietnik. Jaka kupic??? Sa jakies lepsze i gorsze?? Ktos wymieniał sobie szybe w działdowie lub olsztynie? Polecacie jakis dobry zakład?- krisk82
- Berbeć
krisk82, Siema
w Działdowie to w Ajdze wymieniaja
nie wiem jaka cena ale co tu pisac Ajga jest droga
tzn takie jest moje spostrzezenie
Co do olsztyna w wpisz sobie w google. Olsztyn Szyby
Co do marki szyby to byl juz o tym temat
w Działdowie to w Ajdze wymieniaja
nie wiem jaka cena ale co tu pisac Ajga jest droga
tzn takie jest moje spostrzezenie
Co do olsztyna w wpisz sobie w google. Olsztyn Szyby
Co do marki szyby to byl juz o tym temat
Ostatnio edytowano 22 gru 2009, o 17:14 przez K@mil, łącznie edytowano 1 raz
-

K@mil - POMOCNIK

ignac_mk3, auto lampy boczna 250zl z montarzem szyby jak pogadasz jakis grosz jeszcze opuszcza
JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
-

Golfik1986 - Ekspert
Golfik1986 napisał(a):ignac_mk3, auto lampy boczna 250zl z montarzem szyby jak pogadasz jakis grosz jeszcze opuszcza
noo tam mają nawet tanio, ale jak tam dzwoniłem to mieli zajęte terminy
pojechałem do Folglasu bo mam blisko
Był - Daewoo TICO
Był Mk4 - 1.6 SR
Mk3 1.9 TDi kombi - było
Megane 1 - było
VOLVO S40 1.9 Di - JEST
Był Mk4 - 1.6 SR
Mk3 1.9 TDi kombi - było
Megane 1 - było
VOLVO S40 1.9 Di - JEST
-