Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Polecam Ci pastę polerską Amway kosztuje około 40zł za butelkę. Osobiście ją używam i mogę Ci śmiało ją polecić, inne pasty zdzierają lakier a ta nie.
Kupisz ją na allegro, na giełdach samochodowych i w dobrych sklepach motoryzacyjnych. Nie polecam pasty tempo od K2, jej efekt jest krótkotrwały. K2 Tempo dobra jest do usuwania "na chwilę" drobnych rysek.
Kupisz ją na allegro, na giełdach samochodowych i w dobrych sklepach motoryzacyjnych. Nie polecam pasty tempo od K2, jej efekt jest krótkotrwały. K2 Tempo dobra jest do usuwania "na chwilę" drobnych rysek.
-

golf 1.4 - Gaduła
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.4 ABD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
golf 1.4 napisał(a):inne pasty zdzierają lakier a ta nie.
więc na jakiej zasadzie działa? Bo pasta polerska z definicji ściera lakier
k2 Tempo daje bardzo dobry efekt i na długo, kwestia jaki kto ma lakier

-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Witam. dzis kumpel kazał mi znalesc cos na temat polerki aut a ze nie chce mi sie szukac w google wole zapytac tu bo widze ze duzo osob sie tym zajmuje. kolega ma seata koloru zielonego i ma drobne ryski na lakierze, co polecacie zeby lakier odnowic i zeby te badziewie znikneło. probował roznych typu past ale efekt mizerny. .Czy lakiernik robi polerke maszynowa i jaki bedzie tego koszt i efekt i na jak długo wystarczy,bo zeby nie było tak ze po 2 myciach dalej jest to co było. jak ktos juz to robił to moze byscie dokładnie opisali bo moja wiedza na ten temat jest nie ciekawa.
MĄDRA SOWA RADZI: LEGALIZOWAC I SADZIĆ!!!!
- rafal9119
- Members
rafal9119 napisał(a):Witam. dzis kumpel kazał mi znalesc cos na temat polerki aut a ze nie chce mi sie szukac w google wole zapytac tu bo widze ze duzo osob sie tym zajmuje. kolega ma seata koloru zielonego i ma drobne ryski na lakierze, co polecacie zeby lakier odnowic i zeby te badziewie znikneło. probował roznych typu past ale efekt mizerny. .Czy lakiernik robi polerke maszynowa i jaki bedzie tego koszt i efekt i na jak długo wystarczy,bo zeby nie było tak ze po 2 myciach dalej jest to co było. jak ktos juz to robił to moze byscie dokładnie opisali bo moja wiedza na ten temat jest nie ciekawa.
w Polówce też zielonej jak lakier był masakra to polerka mechanicznie fareclą g3, później wykończenie mleczkiem g10 bodajże (to co mogłem) i najzwyklejszą pastą tempo. Efekt zadowalający, ale trzeba uważać żeby nie przypalić lakieru nigdzie.
No i oczywiście w grę wchodzi jak bardzo złachany jest lakier, jak nie ma czego polerować to najlepsza pasta nic nie da
na Golfie drobne ryski przejechałem k2 tempo i nie ma śladu
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Nadwozie: 3-drzwiowe