sora moze to dlatego a lakier mam czerwony i interesuje mnie cos na rysy bo troche tego jest zajarzalem w drugi link ktory podales i wydaje mi sie ze ta pasta EFFACE RAYURES bedzie sie nadawala co o tym myslisz ?Moderator: Moderator
sora moze to dlatego a lakier mam czerwony i interesuje mnie cos na rysy bo troche tego jest zajarzalem w drugi link ktory podales i wydaje mi sie ze ta pasta EFFACE RAYURES bedzie sie nadawala co o tym myslisz ?
kilka razy naloz i poleroj jakas mikrofibra najlepiej .sam nieraz robie fury po godzinach hehhe
pracuje na auto myjni robo wash center wiec ludzie przyjerzdzaja niektorymi konkretnie porysowanymi na polerke ,jezeli sa do podkladu rysy to pasta je tylko moze zniwelowac mniej widoczne ale nie usunie do konca .robilem kumplowi ktory mial porysowany i lakier zmatowialy generalnie myl go moze 2 razy na pol roku wiec wyobraz jak mogl wygladac hehe
) zamaskuj pozniej woskiem czerwonym i morze nie bedzie sie rzucac w oczy
jak chcesz to na maila moge ci wyslac te co robilem koledze calego polerka .pozdro
tylko poprostu wlazl w kadr chodzi mi o rysy na blotniku skoro mowisz ze mozna cos z tym zrobic to sie jeszcze zastanowie. pozdrawiam
może być jakaś inna wata? taka najzwyklejsza? Poleruje do uzyskania oczekiwanego efektu? czy jest jakiś schemat pracy? 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości