sora moze to dlatego a lakier mam czerwony i interesuje mnie cos na rysy bo troche tego jest zajarzalem w drugi link ktory podales i wydaje mi sie ze ta pasta EFFACE RAYURES bedzie sie nadawala co o tym myslisz ?Moderator: Moderator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
No mam anty wira na max
sora moze to dlatego a lakier mam czerwony i interesuje mnie cos na rysy bo troche tego jest zajarzalem w drugi link ktory podales i wydaje mi sie ze ta pasta EFFACE RAYURES bedzie sie nadawala co o tym myslisz ?
sora moze to dlatego a lakier mam czerwony i interesuje mnie cos na rysy bo troche tego jest zajarzalem w drugi link ktory podales i wydaje mi sie ze ta pasta EFFACE RAYURES bedzie sie nadawala co o tym myslisz ?Na koniec zmiany, zimnej piany, mlodego ciala i zeby sie stara nie dowiedziala. 73
-

farser - Czytacz
no jezeli sa w miare plytkie i tylko lakieru to bedzie git
kilka razy naloz i poleroj jakas mikrofibra najlepiej .sam nieraz robie fury po godzinach hehhe
[ Dodano: 2008-01-14, 22:04 ]
szczerze powinna dac rade ale osobiscie uzywalem tej wiekszej tylko o mniejszej scieralnosci p3 najlepiej caly sobie przejechac i bedzie git pozniej przeleciec jakims lepszym woskiem i bedzie jak ta lala:) moge ci pokazac kilka foto robilem znajomym
kilka razy naloz i poleroj jakas mikrofibra najlepiej .sam nieraz robie fury po godzinach hehhe [ Dodano: 2008-01-14, 22:04 ]
szczerze powinna dac rade ale osobiscie uzywalem tej wiekszej tylko o mniejszej scieralnosci p3 najlepiej caly sobie przejechac i bedzie git pozniej przeleciec jakims lepszym woskiem i bedzie jak ta lala:) moge ci pokazac kilka foto robilem znajomym
-

lukasz423 - Czytacz
Jestes lakiernikiem ?Rysy sa plytkie nic konkretnego tylko jedno otarcie jes dosyc spore juz takiego go kupilemsa dosyc duze i czyms zaprawione pod kolor dzis juz nie zrobie zdjecia ale moze jutro to wrzuce i jestem ciekaw czy ta pasta by usunela tak duzy ubytek lakieru.Najlepiej jak bys mial zdjecia przed usunieciem ubytku i po.
Na koniec zmiany, zimnej piany, mlodego ciala i zeby sie stara nie dowiedziala. 73
-

farser - Czytacz
nie nie jestem lakiernikiem
pracuje na auto myjni robo wash center wiec ludzie przyjerzdzaja niektorymi konkretnie porysowanymi na polerke ,jezeli sa do podkladu rysy to pasta je tylko moze zniwelowac mniej widoczne ale nie usunie do konca .robilem kumplowi ktory mial porysowany i lakier zmatowialy generalnie myl go moze 2 razy na pol roku wiec wyobraz jak mogl wygladac hehe
pracuje na auto myjni robo wash center wiec ludzie przyjerzdzaja niektorymi konkretnie porysowanymi na polerke ,jezeli sa do podkladu rysy to pasta je tylko moze zniwelowac mniej widoczne ale nie usunie do konca .robilem kumplowi ktory mial porysowany i lakier zmatowialy generalnie myl go moze 2 razy na pol roku wiec wyobraz jak mogl wygladac hehe-

lukasz423 - Czytacz
Zrobilem wreszcie zdjecie tych rys o ktorych rozmawialismy jezeli potrafisz to powiedz mi czy ta pasta usunie cos takiego ja szczeze w to watpie no ale sprobowac mozna. pozdrawiam
Na koniec zmiany, zimnej piany, mlodego ciala i zeby sie stara nie dowiedziala. 73
-

farser - Czytacz
hey no ze zderzaka bedzie ciezko naprawde i raczej nie da rady jedynie moze usunac te czarne przytarcie ,pobawic sie mozna
) zamaskuj pozniej woskiem czerwonym i morze nie bedzie sie rzucac w oczy
jak chcesz to na maila moge ci wyslac te co robilem koledze calego polerka .pozdro
) zamaskuj pozniej woskiem czerwonym i morze nie bedzie sie rzucac w oczy
jak chcesz to na maila moge ci wyslac te co robilem koledze calego polerka .pozdro-

lukasz423 - Czytacz
hehe zderzaka nie bede robil
tylko poprostu wlazl w kadr chodzi mi o rysy na blotniku skoro mowisz ze mozna cos z tym zrobic to sie jeszcze zastanowie. pozdrawiam
tylko poprostu wlazl w kadr chodzi mi o rysy na blotniku skoro mowisz ze mozna cos z tym zrobic to sie jeszcze zastanowie. pozdrawiamNa koniec zmiany, zimnej piany, mlodego ciala i zeby sie stara nie dowiedziala. 73
-

farser - Czytacz
aha oki czyli to o tej paście mówisz: http://moto.allegro.pl/item291805446_ab ... ealna.html w takim razie ją kupie, polerował będę ręcznie, i teraz pytania o jakieś podpowiedzi jak to dobrze zrobić? tam pisze aby polerować watą bawełnianą
może być jakaś inna wata? taka najzwyklejsza? Poleruje do uzyskania oczekiwanego efektu? czy jest jakiś schemat pracy? 
może być jakaś inna wata? taka najzwyklejsza? Poleruje do uzyskania oczekiwanego efektu? czy jest jakiś schemat pracy? 
- dawidg87
- Badacz tematu