Nie chcę żeby dowód poleciał.Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Pasek na przedniej szybie
Chciałem sobie zrobić czarny pasek na przedniej szybie tak do wysokości lusterka folią do przyciemniania szyb bo słońce daje po gałach. I pytanie o smerfy: będą się czepiać w razie czegoś? :
Nie chcę żeby dowód poleciał.
Nie chcę żeby dowód poleciał.- Joker
- Gaduła
nie nie spokojnie możesh sobie przyciemnić na szybie powinienes mieć taką kreseczke do niej możesz przyciemnić szybke
pozrawiam
pozrawiam-

Moto - Badacz tematu
Joker napisał(a): Nie chcę żeby dowód poleciał.
Jak będą chcieli to i tak zabiorą za coś inne. Ja mam i to parę cm pod lustro i jeszcze nie zabrali. Tyle, że mam cieniowany pasek.
Mój Goferek- były:
moj-golf/czarnuch-by-czaro-t26881.html
moj-golf/czarnuch-by-czaro-t26881.html
-

czaro - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Dzięki za odpowiedzi. No właśnie cieniowany.. laserowo można czy coś ale to drogie jest. U mnie w Corsie A 92' (stara hilda jeszcze chodzi
) też jest cieniowany pas i słońce nie razi nie wiem jaki będzie efekt z folią. Poza tym u was na czarnuchach to fajnie wygląda.
) też jest cieniowany pas i słońce nie razi nie wiem jaki będzie efekt z folią. Poza tym u was na czarnuchach to fajnie wygląda.- Joker
- Gaduła
ja w fordziku miałam i teraz w golfie mam taki gdzieś 15cm i nie czepiają sie nie mają prawa tyle można mieć pshyciemnione
-

Moto - Badacz tematu
• Strona 1 z 1