czy mi ten pas podejdzie, oczywiście bez chłodnicy i czy chłodnice od tdi wloze do tego pasa od benzyniaka.Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam.Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Pas przedni
Jestem tu nowy więc na początku witam wszystkich.Mam do grona takie pytanie>>Do mojego golfa3 1.9TDI 90KM 1996 powinien być taki pas przedni http://allegro.pl/vw-golf-iii-3-98r-tdi ... 83865.html , ja mam okazyjnie do kupienia od golfa 1.8 benzyna 92r. taki
czy mi ten pas podejdzie, oczywiście bez chłodnicy i czy chłodnice od tdi wloze do tego pasa od benzyniaka.Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam.
czy mi ten pas podejdzie, oczywiście bez chłodnicy i czy chłodnice od tdi wloze do tego pasa od benzyniaka.Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam.- zakis
- Berbeć
Witam serdecznie, gosci w golfach pod szyje.
mam zapytankio co do gugula trzeciego. chcialbym sobie zapierniczyc przodzik z jetty albo vento. czyli wiadomo gril lampy. pytanko brzmi nastepujaco czy wystarczy mi zakupic gril, lampy.? czy pas przedni tez.? Dzieki za pomoc. Pozdr.
mam zapytankio co do gugula trzeciego. chcialbym sobie zapierniczyc przodzik z jetty albo vento. czyli wiadomo gril lampy. pytanko brzmi nastepujaco czy wystarczy mi zakupic gril, lampy.? czy pas przedni tez.? Dzieki za pomoc. Pozdr." Masz Moc jak He-man co wszystkich Wy***ie, opony na zime, klime a w butli LPG."
- PreSzeR
- Berbeć
PreSzeR napisał(a):Witam serdecznie, gosci w golfach pod szyje.mam zapytankio co do gugula trzeciego. chcialbym sobie zapierniczyc przodzik z jetty albo vento. czyli wiadomo gril lampy. pytanko brzmi nastepujaco czy wystarczy mi zakupic gril, lampy.? czy pas przedni tez.? Dzieki za pomoc. Pozdr.
pas przedni taki sam jest
potrzebujesz *(maska, lampy, grill)-

K@mil - POMOCNIK

• Strona 1 z 1