? omijajac szerokim lukiem warsztat plastikarzaModerator: Moderator
• Strona 1 z 1
otwory w zderzaku
mam pytanko jw czym i w jaki sposob domowym sposobem wyciac otwory w zderzaku
? omijajac szerokim lukiem warsztat plastikarza
? omijajac szerokim lukiem warsztat plastikarzato nie jest zwykłe 1,4 zawsze to powtarzałem 

-

danny.tcz - Gaduła
Re: otwory w zderzaku
danny.tcz napisał(a):mam pytanko jw czym i w jaki sposob domowym sposobem wyciac otwory w zderzaku? omijajac szerokim lukiem warsztat plastikarza
Jaki duze i jaki ksztalt tych dziur ?
zderzak na aucie czy zdjęty z auta ?-

K@mil - POMOCNIK

-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
jedyne co mi jeszcze przychodzi do głowy ,do frez.Prosciej by nam było doradzic gdybys napisał do czego lub na co te otwory?
-

swatu - VIP
a jaki ksztalt maja miec te otwory
kiedys wycinalem w plastiku w taki sposob ze wycialem malutkie kuleczko takim czyms co zaklada sie na wiertarke nie wiem jak to sie nazywa a pozniej odpowiedni ksztalt wycinalem wyzynarka do drzewa , tylko nie wiem czy plastik na blotniku Ci nie popeka
kiedys wycinalem w plastiku w taki sposob ze wycialem malutkie kuleczko takim czyms co zaklada sie na wiertarke nie wiem jak to sie nazywa a pozniej odpowiedni ksztalt wycinalem wyzynarka do drzewa , tylko nie wiem czy plastik na blotniku Ci nie popeka-

bioly21 - Gaduła
-

swatu - VIP
Robi sie to też lutownicą. najpierw szkicujemy zarys otworu. Nastepnie wycinamy lutownicą otwór zbliżony do zamierzonego a do samych krawędzi dojeżdżamy małym pilnikiem. ja pracuje w warsztacie samochodowym i zawsze w taki sposób robie i jest git 

- tuner75
- Berbeć
bioly21 napisał(a):a jaki ksztalt maja miec te otworykiedys wycinalem w plastiku w taki sposob ze wycialem malutkie kuleczko takim czyms co zaklada sie na wiertarke nie wiem jak to sie nazywa a pozniej odpowiedni ksztalt wycinalem wyzynarka do drzewa , tylko nie wiem czy plastik na blotniku Ci nie popeka
to cos nazywa sie otwornica ...
czyli ogolnie rzec mowiac nie ma dobrego domowego sposobu na otwory w zdesiu ...

to nie jest zwykłe 1,4 zawsze to powtarzałem 

-

danny.tcz - Gaduła
• Strona 1 z 1