Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Omg znowu temat o progach ;/
siemka mam problem, mianowicie, progi mi sie wgniotły, oba z przodu, autko wjechało do rowu, dosłownie. nic sie nie stało ale chwile wisiał, i teraz mam problem, w srodku jak wyjme dywaniki i caly tan syf, (łącznie z tymmi matami z piaskiem), to podłoga jest prosta, ale z pod auta juz nie. głownie chodzi o progi bo ostatnio zlapalem gume i nie mialem jak lewarka podlozyc, z tego co patrzylem i czytalem, wymienia sie same "zewnetrzne powłoki" nie sądze ze podniose na tym auto, ,czyli musialem wykrzywic częśc karoseri, czy jest to do naprawy, czy juz trzeba ingerowac w bude? i lepiej, jezdzic a jak sie rozpadnie to zlomować?
- V3nkman
- Czytacz
mam to samo z progami bo poprzedni wlasciciel zle dal lewarek, jezdzil tak nie martw sie
tylko zamiast ori lewarka kup tzw zabke
http://allegro.pl/podnosnik-samochodowy ... 24697.html
i nie podkladaj pod progi tylko pod bude i mozesz smialo jezdzic az golf na zlom pojdzie.
tylko zamiast ori lewarka kup tzw zabke
http://allegro.pl/podnosnik-samochodowy ... 24697.html
i nie podkladaj pod progi tylko pod bude i mozesz smialo jezdzic az golf na zlom pojdzie.
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
omg, taka kolubryna w bagażniku ?
a da sie to jakos naprawic? na dniach dam foto ale az szkoda paczeć 
a da sie to jakos naprawic? na dniach dam foto ale az szkoda paczeć 
- V3nkman
- Czytacz
powiem Tobie tak mam taki podnosnik w hatchbacku i variancie nie uzywam ich na szczescie, ale jak sie cos stanie z kolem daleko od domu i bym musial wzywac kogos dla glupiego lewarka to by mnie trafilo.
w variancie mam schowany przy kole zapasowym wiec bagaznik jest pusty
w hatchbacku jest to przypiete w tej wnece, wszystko zalezy co chcesz miec bardziej
pusty bagaznik czy dobrze zaopatrzony bagaznik,
podjedz do blacharza moze mozna to tanio zrobic chociaz czuje ze taniej bedzie taki lewarek
podnoszenie golfow troszke niedopracowane jest jak dla mnie
cale szczescie ze ja je podnosze tylko przy wymiane opon zima/lato lato/zima
tak czy siak mozesz smialo tak jezdzic, golf nie rozpadnie sie przez to.
w variancie mam schowany przy kole zapasowym wiec bagaznik jest pusty
w hatchbacku jest to przypiete w tej wnece, wszystko zalezy co chcesz miec bardziej
pusty bagaznik czy dobrze zaopatrzony bagaznik,
podjedz do blacharza moze mozna to tanio zrobic chociaz czuje ze taniej bedzie taki lewarek
podnoszenie golfow troszke niedopracowane jest jak dla mnie
cale szczescie ze ja je podnosze tylko przy wymiane opon zima/lato lato/zima
tak czy siak mozesz smialo tak jezdzic, golf nie rozpadnie sie przez to.
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
- V3nkman
- Czytacz
• Strona 1 z 1