Cześć. Mam pewien problem zachaczyłem przodem dolnym spojlerem o krawężnik i odczepił się jeden bok zderzaka ten bok i tak patrzyłem i nie wiem czy to na jakiś zaczepach jest czy jak to zrobić bo sądze że ten bok wyrwało i tak deczko wisi i zastanawiam sie teraz jak to przymocowac czy tam są jakieś zaczepy czy jak to zrobić? doradźcie coś
pozdro
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Odpięty bok zderzaka pomóżcie
Jak nie urok to sraczka jak to mówie
jak nie padnie jedno to padnie drugie 
-

bartek22 - Czytacz
w zderzaku jest zamontowany uchwyt, czy prowadnica. trzeba wsuwając zderzak trafić uchwytem zamontowanym w zderzaku na ślizg zamocowany do pasa przedniego. tu rys z painta ale powinno pomoc
Nie wiem czy uda ci sie naciagnać tak bardzo przykrecony zderzak wiec pewnie bedziesz musiał odkręcić go. 3 śruby są pod grillem i 4 od spodu. zauważysz je. jak byś nie dał rady to daj znać, pozdro
Nie wiem czy uda ci sie naciagnać tak bardzo przykrecony zderzak wiec pewnie bedziesz musiał odkręcić go. 3 śruby są pod grillem i 4 od spodu. zauważysz je. jak byś nie dał rady to daj znać, pozdro
-----------------------------------------------------------
Byłe MK3 1.8 GT
moj-golf/moje-gt-t21191.html
Byłe MK3 VR6
moj-golf/zwykle-mk3-vr6-by-pawel1990-t34070.html
Byłe MK3 GTI
moj-golf/zielone-gti-t54087.html
Obecny B5 kombi
inne-samochody-z-rodziny-vag/b5-variant-by-pawel1990-t64298.html
Byłe MK3 1.8 GT
moj-golf/moje-gt-t21191.htmlByłe MK3 VR6
moj-golf/zwykle-mk3-vr6-by-pawel1990-t34070.htmlByłe MK3 GTI
moj-golf/zielone-gti-t54087.htmlObecny B5 kombi
inne-samochody-z-rodziny-vag/b5-variant-by-pawel1990-t64298.html-

pawel1990 - Members
pawel1990 napisał(a):w zderzaku jest zamontowany uchwyt, czy prowadnica. trzeba wsuwając zderzak trafić uchwytem zamontowanym w zderzaku na ślizg zamocowany do pasa przedniego. tu rys z painta ale powinno pomoc
[url=http://img59.imageshack.us/img59/6749/beztytuucqlx.jpg]Obrazek[/URL]
Ok dzięki wielkie kolego za pomoc

Jak nie urok to sraczka jak to mówie
-

bartek22 - Czytacz
• Strona 1 z 1