Witam.
Zakupiłem niedawno golfa 3 1.8 automat.
Lakier na nim ma wiele do życzenia odpryski obdrapania ......
Chciałbym go całego polakierować. Co sądzicie na ten temat?
Pozdrawiam.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Nowy lakier na całego Golfika
snayper6
- snayper6
- Berbeć
maluj smialo.predzej czy pozniej i tak bedziesz musial to zrobic.nie ma sensu kazdeego elememntu kiedy indziej.niektore mozesz pomalowac od poczatki a niektore tylko odswiezyc.lakiernicy wiedza o co chodzi
- marioo1986
- Berbeć
nowy lakier
witam tez mam golfika 1.8 w automacie i tez jego lakier ma wiele do zyczenia, orientowales sie moze jaki jest koszt takiego malowania? bardzo jestem ciekaw, dzieki za jakas inf.
- danielb12
- Berbeć
Sky napisał(a):dla mnie zaspiewali 3000 zl. wiec narazie sobie odpuszcze
Witam, wiem, że już trochę czasu minęło od ostatniego postu, ale 3000zł za samo lakierowanie to strasznie drogo - tyle to kosztuje pełne zabezpieczenia blach z usunięciem solidnej rdzy i lakierowaniem. Nowy lakier z robocizną powienien kosztować 1500-2000zł.
- Pitt_85
- Berbeć
widzia?em twojego golfika i powiem ci tak ze pomaluj czesc elementów a te ok tylko daj do wypolerowania
jesli zrobisz to u dobregi lakiernika nikt nie pozna co by?o lakierowane a co nie
jesli zrobisz to u dobregi lakiernika nikt nie pozna co by?o lakierowane a co nie
Średnie spalanie 7,5>8l lpg /5,8l pb
- dziabi3
- Members
lakier dobra rzecz po takim czasie napewno wyszly ci jakies pecherze. ja za czarna na czerwona perle w komplecie dalem 1100 zl
-

ploskon marcin - Czytacz