Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Naprawa przedniego zderzaka
Witajcie drodzy forumowicze. Pisze do was z takim problemem otóż chciałbym zamontować dokładkę ta szeroką ale w swoim zderzaku ta cienka listwa jest włamana na środku i dokladka sie nie trzyma i się wypina..Nie chce zmieniać zderzaka bo jest ładny a na śruby nie mogę jej dać gdyż mam gwint i wjazd do garażu mam w dół i za każdym razem ja musze wypinac. Może można ją czymś skleic proszę o poradę drodzy koledzy .
Jest Golf Jest Moc!
-

wilk3 - Czytacz
Skoro:
To po co
I tak i tak musisz ją wypinać.
Sposobem na wszystko jest :

wilk3 napisał(a):Nie chce zmieniać zderzaka bo jest ładny a na śruby nie mogę jej dać gdyż mam gwint i wjazd do garażu mam w dół i za każdym razem ja musze wypinac.
To po co
wilk3 napisał(a):Może można ją czymś skleic proszę o poradę drodzy koledzy .
I tak i tak musisz ją wypinać.
Sposobem na wszystko jest :

-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
A gdyby tak poszukać jakieś szybkozłączki którą można zamontować zamiast tej śruby? Efekt mógłby być taki, że zamiast leżeć przed samochodem i rozkręcać połączenie byś tylko przekręcił wypiął i już. Takie coś mi naszło na myśl. Trytytka też fajna, ale nie chce się wypinać
Edit: Coś na zasadzie tych plastikowych elementów, które się wciska przyczepiając górną plastikową pokrywę silnika.
Edit: Coś na zasadzie tych plastikowych elementów, które się wciska przyczepiając górną plastikową pokrywę silnika.
-

shift00 - Gaduła
- Rocznik: 96
- Silnik: 1.8T++
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Zmiana zderzaka albo zmiana garażu - jedno z dwóch. A tak wgl, to zdejmować to za każdym razem można, tylko nawet jeśli znajdziesz jakieś złączki, to długo takiej eksploatacji nie wytrzymają
To samo tyczy się wypinania dokładki z ori zderzaka - to się wkłada i ma jeździć, częstego demontażu za długo to nie zniesie 
- lukszumk3
- Czytacz
• Strona 1 z 1