Ostatnio troszkę szperałam w necie i natknęłam się na coś takiego.... czy ktoś to używał? myślicie że warto coś takiego kupić?
http://www.autokosmetyki.pl/moje_auto_nano_silver_niewidzialna_wycieraczka,p366.html
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
słyszałem, że są takie oryginalne szyby o właściwościach jakich posiada ten środek. nie jestem jednak pewien czy ten specyfik zadziała. myślę, że będzie problem z jego trwałością, po prostu zostanie starty przez wycieraczki. tak mi się przynajmniej wydaje 

you can't always get what you want
>>mój GTD>>
>>mój GTD>>
-

polliv - Badacz tematu
polliv napisał(a):słyszałem, że są takie oryginalne szyby o właściwościach jakich posiada ten środek. nie jestem jednak pewien czy ten specyfik zadziała. myślę, że będzie problem z jego trwałością, po prostu zostanie starty przez wycieraczki. tak mi się przynajmniej wydaje
dokładnie tak pojezdzisz troszke w deszczu i znuf musisz prysnąć
ale srodek działa woda lepiej spływa!!!!!!
-

TOMEK 84 - Members
To warto mieć na dłuższą drogę gdyby wycieraczki wysiadły a nie pryskać i natychmiast zcierać wycieraczkami. To taki preparat jak "koło zapasowe w spreyu".
Albo na szyby boczne...
↓Nawiązując do postu niżej: tylnej nie używam, tam nie ma nic ciekawego...
Albo na szyby boczne...
↓Nawiązując do postu niżej: tylnej nie używam, tam nie ma nic ciekawego...

Ostatnio edytowano 12 gru 2008, o 03:13 przez Zico63, łącznie edytowano 1 raz
-

Zico63 - Members
Zico63 napisał(a):Albo na szyby boczne...
albo na tylnia...zeby sie nie brudzila

Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
A ja jestem do takich specyfików nastawiony krytycznie. Przez przednią szybą mamy widzieć jak najwięcej - i to nie kwestia stylu a bezpieczeństwa. Jeśli to byłby taki cud wynalazek, to producenci nalewaliby to zamiast płynu do spryskiwaczy
Podobne opisy można spotkać przy ceramizerach i magnetyzerach... Według mnie lipa... Gdybym miał eksperymentować na np. nabłyszczaczach do kokpitu to może i bym spróbował (chociaż z reguły jak widzę jakieś super mikro nano technologie to rezygnuje z kupna).
Reasumując
Odradzam
Podobne opisy można spotkać przy ceramizerach i magnetyzerach... Według mnie lipa... Gdybym miał eksperymentować na np. nabłyszczaczach do kokpitu to może i bym spróbował (chociaż z reguły jak widzę jakieś super mikro nano technologie to rezygnuje z kupna).
Reasumując
Odradzam-

StRaDiVaRiUs - Czytacz
Ten środek jest bardzo fajny mam coś podobnego ale z AUTOLANDu jest to taka bezbarwna ciecz w moim przypadku i "zakonserwowałem" swoje szyby jak się zima MIAŁA zacząć i powiem tak może nie jest tak że do 0 ściąga wodę z szyb ale co do bocznych to poprawiają widoczność o jakieś 60% w porównaniu z autem bez tego środka, co do tylnej to dopóki bród nie siądzie to jest tak samo jak na bocznych
, a co do przedniej to w połączeniu z wycieraczkami z BOSCHA
zatkało mnie
efekt jest murowany
My opinion![:]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
, a co do przedniej to w połączeniu z wycieraczkami z BOSCHA
zatkało mnie
efekt jest murowany My opinion
![:]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
-

marcinkoz2910 - Members
- Allwall
• Strona 1 z 1