?Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
nakładki na błotniki
Witam, jestem nowy i zapewne byly te tematy poruszane na forum wiele razy ale nie moglem znalezc jedoznacznej odp. A mianowicie chcem kupic nakladki na blotniki mam golfa z 1996 roku , wiem ze sa 2 rodzaje tych nakładek krotkie dochodzace do pragu i długie zachodzace na prog. Mam progi tuningowe czyli te zachodzace na prog odpadaja , teraz moje pytanie jak to bedzie wygladalo ? bo mam zderzaki w kolorze nadwozia i nie ma na nich plaskikowych listw , macie moze jakies fotki golfow bez listw na zderzakach z nakladkami na blotniki
?
?- Damcio
- Berbeć
Wiec tak, sierpy (bo zakladam ze o nie Ci chodzi) maja juz kawalek listwy bocznej przynajmniej te ori.
Napisz jaki masz samochod 5D czy 3D Wstaw fotke jak u Ciebie wyglada ten prog caly (chociaz chyba nie powinno miec to znaczenia) to pogadamy:)
Napisz jaki masz samochod 5D czy 3D Wstaw fotke jak u Ciebie wyglada ten prog caly (chociaz chyba nie powinno miec to znaczenia) to pogadamy:)
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Damcio, daj fotki ...ja nie mam listw...tzn w ogóle ich już nie mam możesz sobie wejsc na mój temat i oglądnąć, niżej masz linka chociaż nie wiem czy tam dużo zobaczysz 

-

Moto - Badacz tematu
dzięki, dzis postaram sie zrobic zdjecia i wgrac
bo musze wymienic lozysko w przednim prawym kole i nie mam zbytnio czasu
[ Dodano: 2011-07-13, 17:13 ]
mam pytanie z innej beczki i potrzebuje szybkiej pomocy. co moze byc przyczyna ze samochod chodzi na 3 garach chodzi o passata 1.9 tdi 131 hp + chip na 160 koni 20014 grudzien. po odpaleniu chodzi na 3 garach i swieci sie kontrolka od esp. pompowtryski sprawdzalem sa dobre wiec co moze byc przyczyna
??
[ Dodano: 2011-07-13, 17:14 ]
2004 grudzien ***
bo musze wymienic lozysko w przednim prawym kole i nie mam zbytnio czasu
[ Dodano: 2011-07-13, 17:13 ]
mam pytanie z innej beczki i potrzebuje szybkiej pomocy. co moze byc przyczyna ze samochod chodzi na 3 garach chodzi o passata 1.9 tdi 131 hp + chip na 160 koni 20014 grudzien. po odpaleniu chodzi na 3 garach i swieci sie kontrolka od esp. pompowtryski sprawdzalem sa dobre wiec co moze byc przyczyna
?? [ Dodano: 2011-07-13, 17:14 ]
2004 grudzien ***
- Damcio
- Berbeć
• Strona 1 z 1