Widziałem już kilka golfów które miały na masce coś w rodzaju plastikowej nakładki, a dokładniej obejmowała ona część przednią. Wie ktoś może co to jest i jak to znaleźć.
przydało by mi się to ponieważ moja maska już nieźle gnije a jak na razie względy finansowe nie pozwalają mi na zakup nowej maski i jej polakierowanie więc myślałem że zakonserwuje starą i założę właśnie w.w. "nakładkę"
bardzo proszę o pomoc.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
tutaj masz link do allegro.pl, bo pewnei ci chodzi tak jak pisze SIENIU o BRE:
http://allegro.pl/item551760251_oslona_ ... _ford.html
http://allegro.pl/item551760251_oslona_ ... _ford.html
-

gajdzik - VIP
A dlaczego lipa? Plastik jakbyś zamontował? Przykleił? I co wtedy? Jak potem go ściągniesz nie uszkadzając lakieru? A tak masz skórzaną brę i nie trzeba jej kleić ani jakoś specjalnie montować. Zakładasz i jeździsz.
-

Stealth - Members
łaksiak napisał(a):Jacol napisał(a):Ja mam takie pytanie: do czego to niby sluzy ?
np do tego by kamulce i kamyczki tudzież inne dary ziemskie i pozaziemskie nie robiły odprysków na masce
A w lecie przeciw muchom i innym owadom , które tak lubią się rozbijać na przedniej części naszego wozidła. No i jeszcze jedno - bra super się prezentuje.
-

Stealth - Members
Stealth napisał(a):bra super się prezentuje. :->
Co do tego to mam watpliwosci.
Pierwszy raz to widze, i generalnie sadzilem, ze to kolejny "calibra tóning" ale widze, ze ma to nawet i praktyczne zastosowanie. Co nie zmienia faktu, ze fajnie to nie wyglada.
GOLF 3 - 1.6 75KM - ABU - GL 5D
kontakt: gg 4684235 / mail: clau&tlen$pl
kontakt: gg 4684235 / mail: clau&tlen$pl
-

Jacol - Badacz tematu
• Strona 1 z 1