Witam, brakuje mi listwy bocznej i nakładki na błotnik - lewej przedniej. Golf III wersja MATCH. Znalazłem na allegro ale nie wiem czy bedzie pasować - http://moto.allegro.pl/item291940900_na ... ednia.html . Wie ktoś może czy listwy boczne od GT GTD lub GTI bedą pasować? Prosze o odpowiedź i z góry dziękuję
"Nie ma nic trudnego w jechaniu szybko na prostej. Sztuką jest rozwijać duże prędkości na zakrętach." - Robert Kubica
Kij z tym, lepsze to niż mają zostać szczeliny bez listwy, toż to jest dopiero ochyda. Ale z tego co sie orientuję to któres liswty są weższe...
Ale móisz przyjacielu że nakładka bedzie pasowac? Dziękie wielkie za pomoc.
"Nie ma nic trudnego w jechaniu szybko na prostej. Sztuką jest rozwijać duże prędkości na zakrętach." - Robert Kubica
Przepraszam Panowie że sie wtrące ale chciałem zapytać jak się montuje takie listewki?? Na jakimś kleju czy cuś?? Ja mam wersję GL ale że mi się podobają takie nakładki to mam zamiar sobie je sprawić
Myśle, że do każdego golfika mk3 można przypasowac takie nakładki. Tylko do zwykłych wersji CL i GL te nakładki (prawy i lewy przód) maja mniejsze wycięcia na listwy drzwiowe bo jak zapewne wiesz wersje GT i wyższe miały te listwy szersze. Dlatego jak bedziesz kupował to nie pomyl się..no chyba, że listwy drzwiowe tez wymieniasz
co do tych nakladek na błotnik to beda pasowały.pisałem do goscia z allegro z zapytanie czy do 1.8 cl beda pasowały a on ze tak do kazdego golfa 3.i w nastepnym tyg kupuje
QKi89, to jest przyklejone i przynitowane od dołu, jak zdejmiesz nity, to odrywasz, ale przeważnie schodzi z lakierem (tak słyszałem, nie wiem ile w tym prawdy)