anowie prosze was o pomoc mam golfika kombi 1.9 tdi .I chodzi oto jak jade w granicach 80 i wiecej to niemoge otworzyc tylnych okien oczywiscie sie otwieraja tylko jak opuszcze pare centymetrow lub do polowy to strasznie buczy w aucie oraz sa takie wibracje ze zaden z was by tego nie wytrzymal ,wymyslialem juz cuda na kiju i niewiem co moze byc oczywiscie z przodu jest ok.Duzo poruszam sie z synem bo ma alergie i jest potrzeba uchylania okien .Prosze o pomoc.Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
nadwozie
Nowy temat
anowie prosze was o pomoc mam golfika kombi 1.9 tdi .I chodzi oto jak jade w granicach 80 i wiecej to niemoge otworzyc tylnych okien oczywiscie sie otwieraja tylko jak opuszcze pare centymetrow lub do polowy to strasznie buczy w aucie oraz sa takie wibracje ze zaden z was by tego nie wytrzymal ,wymyslialem juz cuda na kiju i niewiem co moze byc oczywiscie z przodu jest ok.Duzo poruszam sie z synem bo ma alergie i jest potrzeba uchylania okien .Prosze o pomoc.
anowie prosze was o pomoc mam golfika kombi 1.9 tdi .I chodzi oto jak jade w granicach 80 i wiecej to niemoge otworzyc tylnych okien oczywiscie sie otwieraja tylko jak opuszcze pare centymetrow lub do polowy to strasznie buczy w aucie oraz sa takie wibracje ze zaden z was by tego nie wytrzymal ,wymyslialem juz cuda na kiju i niewiem co moze byc oczywiscie z przodu jest ok.Duzo poruszam sie z synem bo ma alergie i jest potrzeba uchylania okien .Prosze o pomoc.-

sado58 - Czytacz
nic z tym nie zrobisz.w trakcie otwarcia okna w czasie jazdy do auta dostaje sie powietrze i w srtodku auto napełnia sie jak balon powietrzem.i dlatego to buczenie które az w uszach boli to własnie z tego powodu.
nie zrobisz nic z tym.uchyl jedno okno. bedzie buczenie - delikatnie uchyl drugie buczenie zniknie.
nie zrobisz nic z tym.uchyl jedno okno. bedzie buczenie - delikatnie uchyl drugie buczenie zniknie.
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1