Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Nadkole
Witam!! Mam straszny problem, mniej techniczny, bardziej estetyczny. Moją maszynkę z '94 niestety ale bezlitośnie pożera rdza. Z zewnątrz wygląda pięknie, ale pod plastikami, które w niektórych modelach są nad kołami, rdza robi mi spustoszenie. W jednym z miejsc (tylne, prawe koło), zrobiła mi łajza takie szkody, że plastik gdzieś zgubiłem. I pytanie mam teraz - gdzie ja taki plastik nad koło mogę znaleźć? Help 

- Narro
- Berbeć
Witam.
Może wiecie jak to jest z tymi plastikami na nadkolach, bo zauważyłem, że wielu użytkowników ich nie posiada. Czy to zależy od modelu golfika? U mnie te plastiki sie odkleiły i są szpary. Jak będzie już ciepło to chce się za to wziąść tylko nie wiem czy podklejać a może usunąć? Jakie jest wasze zdanie co do tych plastików?
Może wiecie jak to jest z tymi plastikami na nadkolach, bo zauważyłem, że wielu użytkowników ich nie posiada. Czy to zależy od modelu golfika? U mnie te plastiki sie odkleiły i są szpary. Jak będzie już ciepło to chce się za to wziąść tylko nie wiem czy podklejać a może usunąć? Jakie jest wasze zdanie co do tych plastików?
Golf III 1.9 TDI 90KM '94r.
BMW E36 318i 116KM
BMW E36 318i 116KM

-

szczepan03 - Czytacz
-

pawel_ns - Members
miały je tylko wersje GT, GTI i VR6
najlepiej je podklej silikonem, bo jak je zdejmiesz to się przestraszysz
najlepiej je podklej silikonem, bo jak je zdejmiesz to się przestraszysz

Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
and GTD, podklej je tak jak mówi PJ żeby ci nie odstawały żeby nic tam sie nie zbierało i bedzie spokój....ja u siebie tez chce to zrobić tylo chyba najpierw zobacze czy tam sie korozja nie dała we znaki jesli tak to moze najpierw warto to zrobic bo troche by było szkoda autka jakby w nim kiedys nadkola brakło...PiJey88 napisał(a):miały je tylko wersje GT, GTI i VR6
SPRZEDAM >Black VW Golf III GTD TD+IC<
-

kajtek - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
też skłaniam się ku temu żeby je podkleić ale najpierw sprawdzę czy właśnie korozji niema. jaki silikon do tego najlepszy?
Golf III 1.9 TDI 90KM '94r.
BMW E36 318i 116KM
BMW E36 318i 116KM

-

szczepan03 - Czytacz
• Strona 1 z 1