Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
u mnie woda lała sie przez nadkole tzn. w bagazniku po lewej stronie po wyjeciu wykładziny miedzy blacha a główka amortyaztora jest wnękai podczas jazdy po deszu woda wlewała sie własnie przez ta wnekę ,wpusciłem tam silikonu i jest spokój chodi mi o ta wneke: 

-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
ja mialem podobnie tyle ze sama lampa nie byla peknieta lecz uszczelka pod lapma (ile ja wiader wody wylalem na niegoveronx napisał(a):a ja miałem delikatnie pękniętą lampę tylną i przez to bagażnik pływał
)my name is kokaine i'll mess up your brain if you know what i know
-

Mati - Czytacz
Sluchaj musisz miec gdzies jakas przeciek na uszczelce od szyby najczesciej robia sie dziury przy wycieraczce

-

maniakzlotow - Berbeć
kolego jesli masz zabudowe bagaznika taką plastikową co idzie od dolu az po same parapety co trzymają półke to odkręć to i zobacz co sie dzieje tam bo u mnie te zie zbierało i gdy odkręciłem ta obudowę to po prostu ujrzałem DZIURĘ w tylnym pasie. Zaszpachlowalem tak byle jak no ale teraz znowu widzę ze zaczyna mi sie pocic w tym miejscu. trzeba jakos chyba lepiej zalepic tą dziurę;))
- 360st0pni
- Czytacz
byry007 napisał(a):A nikt nie miał takie problemu jak ja ze w samej klapie maił wode
ja tak miałem okazało sie że lała się przez ten plastik co są w nim lampki do oświetlania tablicy, a czemu nie lała sie do środka???? bo poprzedni właściciel chyba wiedział o tym przed sprzedażą i dziurki ponawiercał z samego dołu by leciała dalej. Mi tamta klapa po roku jak go kupiłęm cała się obomblowała i musiałem ją wymienić. a tak apropo została mi szyba z lotką za sprzedaż

- darkker
- Badacz tematu
-

LukTychy - Members
proponuje powyjmowac wszystko z bagaznika do gołej blachy polac woda po dachu i szukac przecieku nastepnie wyjac lampy sprawdzic uszczelki i na wszelki wypadek sprawdzic blache przy lampkach podswielenia rejestracji.Tam tez woda lubi sie przedostawac.
-

swatu - VIP
no napewno,to jest przyczyna, bo lampa bez tej uszcelki nie dolega do blachy i pomiedzy szczelinami leci woda.guma napisał(a):i czy to może być przyczyną i gdzie to dostać
Samej tej uszcelki nie wiem czy dostaniesz ,chyba ze na szrocie.
-

swatu - VIP