Witajcie!
W którym miejscu z reguły leci woda do środka na skrzynkę bezpieczników w golfach 3?
Dziś podczas dwóch dni deszczu zaczęły szaleć dwa przekaźniki od wycieraczek tylnej i przedniej, w środku w nich od pioruna wody...
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
prezesik25, a może poszedłjakis kondensator? nhiewiem jak wygląda przekaznik w środku tak tylko spekuluje
możesz miec przeżarte podszybie tam gdzie woda spływa i płynie do komory silnika i na kable do kabiny sprawdz takągumową uszczelke od przewodów jest za zbiorniczkiem płynu
możesz miec przeżarte podszybie tam gdzie woda spływa i płynie do komory silnika i na kable do kabiny sprawdz takągumową uszczelke od przewodów jest za zbiorniczkiem płynu
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
Dzięki Wam za info.
Jutro w garażu rozbiorę wszystko i przejrzę, może porobię fotki.
Uff jak dobrze, że mam urlop, auto trochę odpocznie no i może wreszcie wezmę się za rozbiórkę wnętrza, bo 4 lata nie patrzyłem jak jest pod dywanikami....
A może być tak, że kanaliki szybra są zapchane i będzie leciało po wewnętrznej stronie słupka?
Jutro w garażu rozbiorę wszystko i przejrzę, może porobię fotki.
Uff jak dobrze, że mam urlop, auto trochę odpocznie no i może wreszcie wezmę się za rozbiórkę wnętrza, bo 4 lata nie patrzyłem jak jest pod dywanikami....
A może być tak, że kanaliki szybra są zapchane i będzie leciało po wewnętrznej stronie słupka?
-

prezesik - Members
Ogarnąłem. Zakleiłem silikonem od środka szczelinę między blachą a szybą. Leciało przez niedoklejoną szybę. Skrzynkę wysuszyłem suszarką do włosów oraz musiałem rozłożyć dwa przekaźniki od wycieraczek i też wysuszyć. Teraz jest ok.
-

prezesik - Members
Może niepotrzebnie ale dodam, że identyczne objawy, woda ktora leci po skrzynce bezpiecznikow są gdy zapcha się odpływ wody w podszybiu. 

-

gbcolin - Badacz tematu
- Rocznik: 1997
- Silnik: 1.8 aam
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Zapchal sie wezyk odprowadzajacy wode od szyberdachu na samym dole i woday wybijala przez jego laczenie z gumowym przegubem wychodzacym kolo dzrzwi. Juz nie cieknie ) Dzieki za pomoc i rady.
Alten VW Fück Opel ~VAGSTYLE~
-

Sivy - Members
• Strona 1 z 1