Witam!!
Jakiś czas temu zakupiłem MKIII GTI. Mam mały dylemat. Gdyż miałem plan żeby pomalować całe autko...ale utopiłem troche kasy w silnik. Musiałbym pomalować tylną klapę gdyż nie wygląda najlepiej. Z tym że trochę z kasą krucho. I tu moje pytanie.
Jak by wyglądała tylna klapa i dach w czarnym macie. Auto jest koloru czarnego.
PozdraVWiam
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
a jaki polecacie kolor na mat ? a jest jakis tutaj grafik co by moje zdjecia przerobil na mat golfa ? bo troszke rdza sie pojawia i trzeba bedzie kiedys malowac
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
w photoshopie możesz sobie zrobić ale to nie będzie wyglądało dokładnie jak w realu jak ktoś się zna to zauważy różnice zobaczę czy dam rade to zrobić i napisze na forum bo z portretami to nie ma problemu ale tego to nie robiłem
[ Dodano: 2011-08-27, 09:49 ]
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/216 ... db5e1.html robiłem na szybko więc proszę o wyrozumiałość w razie potrzeby mogę zrobić dokładnie ale według mnie to pół mat lepiej się prezentuje
[ Dodano: 2011-08-27, 10:02 ]
niestety nie było czarnego
[ Dodano: 2011-08-27, 09:49 ]
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/216 ... db5e1.html robiłem na szybko więc proszę o wyrozumiałość w razie potrzeby mogę zrobić dokładnie ale według mnie to pół mat lepiej się prezentuje
[ Dodano: 2011-08-27, 10:02 ]
niestety nie było czarnego

Pajdus
- Pajdus
- Badacz tematu
Często koło mojej pracy stoi bmw srebrny sedan maska klapa dach i aluski w macie czarnym pięknie to wygląda ale jak to będzie na czarnym nie mam pojęcia kumpel natomiast ma mk 2 całego w czarnym macie i powiem że nawet nawet
- papi90
- Badacz tematu
• Strona 1 z 1