Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
mk3 rozklejanie kierunkowskazow przednich
czy ktokolwiek to robil i moglby przekazac wiedze jak to zrobic czyli odkleic klosz bez uszkodzeń....
zapraszam na VARIANT YACHTOWY STORY moj-golf/usa-variant-yachtowy-story-t41787.html
- variant yacht
- Badacz tematu
tak jak każdą lampę - gorąca woda + z zachowaniem ostrożności opalarka lub suszarka do włosów i stopniowo, powoli podważać
-

sirGrzesio - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
potwierdzasz tą metode bo to robiłeś czy tak ci się wydaje? lampy glowne klejone sa innym klejem, dla tego chciałbym uslyszec opinie osoby która rozklejała konkretnie kierunkowskazysirGrzesio napisał(a):tak jak każdą lampę - gorąca woda + z zachowaniem ostrożności opalarka lub suszarka do włosów i stopniowo, powoli podważać
zapraszam na VARIANT YACHTOWY STORY moj-golf/usa-variant-yachtowy-story-t41787.html
- variant yacht
- Badacz tematu
sirGrzesio napisał(a):z zachowaniem ostrożności opalarka lub suszarka do włosów i stopniowo, powoli podważać
W ten sposob sie pozbylem kierunkowskazu, zaprzestalem i kupilem nowe...
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
variant yacht napisał(a):potwierdzasz tą metode bo to robiłeś czy tak ci się wydaje? lampy glowne klejone sa innym klejem, dla tego chciałbym uslyszec opinie osoby która rozklejała konkretnie kierunkowskazy
niestety jak BartheZz_3, pisze kierunki jak i lampy tylne sa klejone innymi klejami , metody siłowe typu podważanie itp z równoczesnym grzaniem daja niewielki procent szans na sukces . Jedną tylną rozkleiłem w ten sposób z małym odpryskiem, druga ( choć się starałem
) pękła w poprzek. Czarny kierunek w ten sam sposób załatwiłem i musiałem dokupić
.był MÓJ DRAGOONGREEN jest Borówka VARIANT
-

thomasg - Gaduła
-

sirGrzesio - Gaduła
sirGrzesio napisał(a):u mnie podziałało...
Nikt nie pisze ze w balona robisz, moze tez w kwestii kierunkowskazow o firme chodzi albo o podejscie psychiczne XD
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
BartheZz_3 napisał(a):sirGrzesio napisał(a):u mnie podziałało...
Nikt nie pisze ze w balona robisz, moze tez w kwestii kierunkowskazow o firme chodzi albo o podejscie psychiczne XD
cierpliwość i opanowanie to klucz do sukcesu

-

sirGrzesio - Gaduła
Ja je delikatnie nacinałem flexem małym na małych obortach, troche sie plastik potopił , ale przyszlifowało sie i było git, ale troche mi to zajeło
Obecne MK III moj-golf/by-killerblack-d-t40159.html
Moje byłe Padło:P moj-golf/by-killerblue-t34844.html
Moje byłe Padło:P moj-golf/by-killerblue-t34844.html
-

KillerBlack - Gaduła
w moich wiele nie da sie pomanewrowac, to usa z przekladką wewnatrz...Joker napisał(a):cienki nożyk, opalarka i wioa co chcesz zrobić konkretnie? Bo da się pomanewrować co nieco bez rozklejaniea przez tą dziurę jak żarówke wyjmiesz
- variant yacht
- Badacz tematu