Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
maska do naprawy!!!
witam koledzy, potrzebuję pomocy. nie mogłem znależć nic odpowiedniego więc zakładam temat. zauważyłem dzisiaj na masce po całej jej szerokości jak jakis h.. zrobił ma rysę. czy może ktoś mi napisać krok po kroku jak we własnym zakresie wykonac tą naprawę. pozdrawiam.
- Jas8504
- Czytacz
ja ostatnio zrobiłem tak. Zostało mi troszke farby po lakierniku więc wziołem malutki pędzelek i nadziobałem grubo farby na ryse, zostawiłem to na dwa dni żeby przeschło następnie papierek 2500+woda i jechałem na tyle żeby wyrównać wgłębienie, potem ostro pasta polerska.
powiem tak szału niema ale specjalnie też nie rzuca się w oczy, także narazie wystarczy
powiem tak szału niema ale specjalnie też nie rzuca się w oczy, także narazie wystarczy
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Generalnie jest tak: jak przejeżdżasz paznokciem po rysie i jest na tyle głęboka, że paznokieć się zatrzymuje to w takiej sytuacji cały element do lakierowania. Natomiast jeżeli się nie zatrzymuje to mozesz to usunac przez polerowanie.
[shadow=red] Sprzedam 2 x Kawa ZX-6R, 2001r oraz 2004r (636 na wtrysku) [/shadow] Sprzęty w nienagannej kondycji... Więcej info na PW.
-

Repsol - Badacz tematu
• Strona 1 z 1