Witam. Mam Golfa od nie dawna i pewien problem: prawe lusterko mi się rusza.. całe jest poluzowane.. Proszę mi napisac jak to rozkręcić, gdzie są śrubki i jak się za to zabrać w ogóle.. Jestem żółtodziobem w tych sprawach i napiszcie mi jak się do tego zabrać, gdzie są śrubki itp:D proszę o wyrozumiałość
a więc należy rozebrać tapicerkę i ten czarny trójkątny plastik od środka i ukażą ci się trzy śrubki na klucz nr 10 lub śrubokręt krzyżakowy jak by co to pisz nie raz zmieniałem lusterka w golfie
to nie świat mknie do przodu
to ty za.........
Gaz jest do zapalniczek
Ropa do traktorów
Jak otworzysz drzwi to na dole okna z prawej strony jest taki plastik w kształcie trójkąta. Musisz go zdjąć (trzyma się na zaczepach).
Pod tym plastikiem będziesz miał śruby do mocowania lusterka (nie pamiętam tylko ile ich powinno być).
Podhaczyłem tej plastikowy trójkąt od środka. I okazało się, że wszystkie 3 śrubki były przykręcone dobrze. To wygląda tak jak by były coś poluzowane między lusterkiem a tym trójkątem od zewnątrz. Nie wiem czy da radę to naprawić czy lepiej kupić nowe. Co myślicie ?