Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Lusterko
Witam. Mam Golfa od nie dawna i pewien problem: prawe lusterko mi się rusza.. całe jest poluzowane.. Proszę mi napisac jak to rozkręcić, gdzie są śrubki i jak się za to zabrać w ogóle.. Jestem żółtodziobem w tych sprawach i napiszcie mi jak się do tego zabrać, gdzie są śrubki itp:D proszę o wyrozumiałość 

- Przemek21
- Czytacz
a więc należy rozebrać tapicerkę i ten czarny trójkątny plastik od środka i ukażą ci się trzy śrubki na klucz nr 10 lub śrubokręt krzyżakowy
jak by co to pisz nie raz zmieniałem lusterka w golfie 
jak by co to pisz nie raz zmieniałem lusterka w golfie 
to nie świat mknie do przodu
to ty za.........
Gaz jest do zapalniczek
Ropa do traktorów
to ty za.........
Gaz jest do zapalniczek
Ropa do traktorów
- benek
- Gaduła
Jak otworzysz drzwi to na dole okna z prawej strony jest taki plastik w kształcie trójkąta. Musisz go zdjąć (trzyma się na zaczepach).
Pod tym plastikiem będziesz miał śruby do mocowania lusterka (nie pamiętam tylko ile ich powinno być).
http://www.golf3.pl/topics6/jak-wymieni ... t25243.htm
Pod tym plastikiem będziesz miał śruby do mocowania lusterka (nie pamiętam tylko ile ich powinno być).
http://www.golf3.pl/topics6/jak-wymieni ... t25243.htm
-

palio - Administrator
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z++
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Podhaczyłem tej plastikowy trójkąt od środka. I okazało się, że wszystkie 3 śrubki były przykręcone dobrze. To wygląda tak jak by były coś poluzowane między lusterkiem a tym trójkątem od zewnątrz. Nie wiem czy da radę to naprawić czy lepiej kupić nowe. Co myślicie ?
- Przemek21
- Czytacz
• Strona 1 z 1