Witam!
Panowie mam takie pyt. czy lotka na tylną klapę od golfa 2 pasuje do golfa 3?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
A co myślicie o tych z allegro wykonanych z laminatu,np takiej jak w tym linku?Ma może ktoś taką? warto taką kupić?
[ Dodano: 2009-06-27, 18:56 ]
http://moto.allegro.pl/item663713650_vw ... kazja.html
[ Dodano: 2009-06-27, 18:56 ]
http://moto.allegro.pl/item663713650_vw ... kazja.html
- driver22
- Czytacz
Laminatu nie kupujemy 

...i love Golf...
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::.
Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::.
Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
-

andzia@@ - Members
szukaj lotki uzywki nawet z powyłamywanymi szpilkami i przyklej ja na - dobrą taśmę 2u stronną lub najlepiej na klej do szyb...
w moim golfie oryginalnie nie było lotki ale zmieniałem tylną klape i udało mi sie dorawać klape z GT specjal z lotką i szybą z dziurkami...
w moim golfie oryginalnie nie było lotki ale zmieniałem tylną klape i udało mi sie dorawać klape z GT specjal z lotką i szybą z dziurkami...
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Dzięki za odpowiedzi.Wreszcie Znalazłem lotke na alegro więc laminatu nie będzie
tylko że ona ma te oryginalne zaczepy do przykręcenia i tu mam pyt. czy te zaczepy można w łatwy sposób usunąć?Bo ja nie mam otworów w szybie i chciaałbym ją przykleić
tylko że ona ma te oryginalne zaczepy do przykręcenia i tu mam pyt. czy te zaczepy można w łatwy sposób usunąć?Bo ja nie mam otworów w szybie i chciaałbym ją przykleić- driver22
- Czytacz
ta lotka jest rozbieralna i można wyjać te szpilki... ja swoja rozbierałem i włozyłem srubke aby to sie trzymało jak powinno...driver22 napisał(a):czy te zaczepy można w łatwy sposób usunąć?
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Ja też za jakiś czas muszę wykołować ori lotkę. Cała pod kolor na szybę klejem i będzie cacy 

Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Dzięki panowie za odpowiedzi i za zainteresowanie tematem.Teraz moje wszystkie wątpliwości zostały już rozwiane.W przyszłym tyg. pewnie będę ją już miał na aucie to pochwale się na forum
.
.- driver22
- Czytacz
• Strona 1 z 1