Witam.
Mam pytanie. Czy jest jakis sposob aby odswierzyc jakos listwe, ta pod zderzakiem (tzw. "hokej")?
Oczywiscie wykluczam plak.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
marrcee napisał(a):ja slyszalem o takich czernidlach do zderzakow, listw itp. podobno dostępne sa w duzych sklepach i daja niezly efekt ale sa podobno dosc drogie dlatego malo popularne
Ja kiedys czesto uzywalem takiego czarnidla na mietku i pewnego razu zezarlo mi kawalek zderzaka - okazalo sie ze scieralo to warstwe plastyku i jak za mocno przytarles lub nie wytarles dokladnie wzeralo sie w glab. Specyfik mialem od kolesia z salonu Seata - ktory podobno tym czyscil wlasnie owe zderzaki. Ja osobiscie uzywam plaka takiego do desek w polysku.
-

rzajdel - Czytacz
czernidło k2 - rewela, pare razy go urzyjesz i zderzak jak nowy, jakmasz plamy albo przebarwienia miejscowe to tez je zlikwiduje, a nie zamaskuje 

- pasja
- Berbeć
mam takie pytanko co do listwy tylnej mam w niej wyciete miejsce na hak i wlasnie chcial bym ten hak zlikwidowac i wtedy bede mial dzióre w tej listwie. Wiem ze mozna dokupic listwe na przód ale czy do tyłu tez mozna dokupic ?
- patrykk
- Berbeć