Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Lewe nadkole
Witam,mam pewien problem-a mianowicie wczoraj po wyjechaniu z myjni okazało się,że lewe nadkole,a dokładnie dolna jego część przy łączeniu z drzwiami dosłownie wisi-chodzi mi o taki kwadracik na samym dole+ok.5 cm do góry.Co teraz z tym zrobić???Da się coś z tym zrobić czy jednak tylko jakiś blacharz???I jakie ewnt.koszty czegoś takiego???
- piter1512
- Badacz tematu
Kupić drugi błotnik, najlepiej używany oryginał, pomalować i założyć, nie bawić się w łatanie, bo wg mnie się nie opłaca. Jak błotnik jest już skorodowany to wywalić go oczywiście można zakupić reperaturkę, dać blacharzowi do wstawiienia i omalowania, ale koszty będą podobne jakbyś kupił drugi błotnik.
-

prezesik - Members
A jaki jest koszt całkowity takiego zakupu i pomalowania?Widziałem,że sam błotnik nie jest drogi ale jeszcze pomalowanie...prezesik25 napisał(a):Kupić drugi błotnik, najlepiej używany oryginał, pomalować i założyć, nie bawić się w łatanie, bo wg mnie się nie opłaca. Jak błotnik jest już skorodowany to wywalić go oczywiście można zakupić reperaturkę, dać blacharzowi do wstawiienia i omalowania, ale koszty będą podobne jakbyś kupił drugi błotnik.
- piter1512
- Badacz tematu
• Strona 1 z 1