Witam.
Mam pytanie do was, czy ktoś z was używa takich halogenów i kierunków :
http://moto.allegro.pl/halogeny-kierunk ... 54844.html
lub
http://moto.allegro.pl/golf-iii-vento-k ... 36383.html
W pierwszych podobają mi się kopułki żarówek (czarne) natomiast w drugich plusem jest metalowe mocowanie żarówki halogenu.
Ktoś z was je ma ? Może opisać jakieś wrażenia, jak świecą halogeny, jak sprawdzają się we mgle itd ?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Skaktus napisał(a):strzeliniasty napisał(a):zadne z wymienionych
Oki, tylko dlaczego ?
Mam ori halogeny, lustra na podkładzie z alu (nie jest to czarna wersja), reszta ideał a świecą tak sobie...
to lepiej daj odbłyśniki z tych halogenów do regeneracji i będzie jak powinno być
[ Dodano: 2012-07-24, 15:44 ]
Skaktus napisał(a):strzeliniasty napisał(a):zadne z wymienionych
Oki, tylko dlaczego ?
Mam ori halogeny, lustra na podkładzie z alu (nie jest to czarna wersja), reszta ideał a świecą tak sobie...
to lepiej daj odbłyśniki z tych halogenów do regeneracji i będzie jak powinno być
ew. jak chcesz hardcor to wrzuć tam ksenony h3
-

greg001 - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Nie mam po co dawać do regeneracji bo mam lustra w stanie idealnym - po prostu igła. Mam też założone przednie kierunki, nie ori i mam pomiędzy halogenem a kierunkiem sporą szparę i to mnie denerwuje. Ori halogen jest krótszy.
O xenonie myślałem, ale nie widzę sensu, do tego stresy za granicą a auto często za nią bywa więc odpada.
Pytam zatem ponownie - kto używa i oceni. Jak narazie same teorie.
O xenonie myślałem, ale nie widzę sensu, do tego stresy za granicą a auto często za nią bywa więc odpada.
Pytam zatem ponownie - kto używa i oceni. Jak narazie same teorie.
Mirafioli
- Skaktus
- Badacz tematu
albo poluj na takie halogenki jak ma czarny golfik na banerze forum .
tylko nie pamiętam już jakiej firmy były
albo rzeźba z halogenami od passata są szersze / widziałem ze da rade włożyć i jak się postara to szpar nie ma
tylko nie pamiętam już jakiej firmy były
albo rzeźba z halogenami od passata są szersze / widziałem ze da rade włożyć i jak się postara to szpar nie ma
-

greg001 - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Halogeny z loga na forum to ZKW - ciężko cokolwiek dostać a jak już to zazwyczaj zniszczone - kiedyś takich szukałem i zawsze to co było to padło a jak już w stanie dobrym to masakrycznie drogie.
Obecnie też mam kierunki przednie diodowe razem z blendą, więc długi halogen odpada.
[ Dodano: 2012-08-01, 17:04 ]
Zamówiłem halogeny i kierunki z czarnymi kopułkami.
Wykonanie kierunków BDB, zastanawiam się czy montować w nich pozycję czy nie.
Halogeny bdb - klosz o dziwo wykonany ze szkła
Tylna obudowa wykonana z metalu
Mają nieco bardziej rozmytą granicę światła (nie jest taka ostra) jak ori, z kolei światło jest rozłożone równomiernie.
Ja jestem aktualnie zadowolony i polecam.
Obecnie też mam kierunki przednie diodowe razem z blendą, więc długi halogen odpada.
[ Dodano: 2012-08-01, 17:04 ]
Zamówiłem halogeny i kierunki z czarnymi kopułkami.
Wykonanie kierunków BDB, zastanawiam się czy montować w nich pozycję czy nie.
Halogeny bdb - klosz o dziwo wykonany ze szkła
Tylna obudowa wykonana z metalu
Mają nieco bardziej rozmytą granicę światła (nie jest taka ostra) jak ori, z kolei światło jest rozłożone równomiernie.
Ja jestem aktualnie zadowolony i polecam.
Mirafioli
- Skaktus
- Badacz tematu
• Strona 1 z 1