Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Klapa USA
Witam, mam pytanko odnośnie klapy Usa do golfika III. Czy istnieje możliwość dorobienia do takiej klapy tablicy rejestracyjnej, czy trzeba coś przerabiać. Widziałem kilka fotek i większość ma założone tablice od motoru, ale widziałem również idealnie spasowane do tej klapy. Jak to jest Panowie? Pozdrawiam.
- kuba_177
- Berbeć
Te co widziałeś to nie od motoru tylko dorabiane albo oryginalne kwadratowe które można sobie zamówić zamiast standardowych
oczywiście są za duże i nijak nie pasują do klapy US, trzeba wyginać...
można oczywiście sobie zamówić taką tablicę wymiarem na wzór tablic USA, np. na Allegro, u mnie w mieście takie też robią, która idealnie pasuje ale długo nie pojeździsz bo miśki się czepiają bo nie jest oryginalna i nie ma homologacji, naklejki itp...
oczywiście są za duże i nijak nie pasują do klapy US, trzeba wyginać...
można oczywiście sobie zamówić taką tablicę wymiarem na wzór tablic USA, np. na Allegro, u mnie w mieście takie też robią, która idealnie pasuje ale długo nie pojeździsz bo miśki się czepiają bo nie jest oryginalna i nie ma homologacji, naklejki itp...
-

przemo87 - Badacz tematu
Albo nasza kwadratowa tablica która jest za duża i trzeba ją giąć, albo podróba zamówiona na allegro, wtedy wymiarami wszystko pasuje
Niestety często kończy się to zabraniem dowodu bo taka tablica wg prawa to jakby jej nie było
Niestety często kończy się to zabraniem dowodu bo taka tablica wg prawa to jakby jej nie było

-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
http://www.ago.konst.pl/oferta.html
Firma która robi porzadne tloczone, pół Polski jeździ na tablicach od nich.
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
kuba_177 napisał(a):aczkolwiek robi to illegal ?Radi napisał(a):http://www.ago.konst.pl/oferta.html
No raczej, legalnie nie da sie tego wykonać. Jedynie ten duzy kwadrat powyginany w 3 tyłki
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1