Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
klapa tylna
Czesć problem polega na tym że kupiłem klape założyłem w miejsce starej i okazuje się że dół nie dochodzi gdzie szukać przyczyny auto było bite z tyłu ale stara klapa dolegała a ta nie chce pomóżcie
- Vektor1985
- Berbeć
mozesz konkretnie mi powiedziec jak to zrobic bo odkreciłem zawiasy i jest otwór po srubie i raczej nie da sie wyregulowac
- Vektor1985
- Berbeć
Goral1985 napisał(a):a moze odbojniki sa za mocno wykrecone???
zgadzam sie z kolega sprawdz kiedy łapie zamek bolec.
A najlepiej odkrec calkiem bolec (zaznacz sobie kreda jego polozenie najpierw) i zamknij klape i zobacz czy dochodzi ladnie bez bolca :d (mozesz tez wykrecic zamek w klapie) jak bedzie dobre to wtedy muisz cofnac bolec x)
-

K@mil - POMOCNIK

Vektor1985 napisał(a):powinna byc wyzej
to ona ci odstaje czy wchodzi za głęboko? (dotyka czegoś) jak pamiętam to tam na zawiasach niema jakiejś specjalnie dużej regulacji. zrób jakieś foto może?
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
odstaje zrobie foto i wieczorkiem postaram sie wrzucic ale wydaje mi sie ze golfik byl z tylu bity i tak mu zostalo a ta klapa jest igla nie wiem czy blacharz mi ją nagnie 

- Vektor1985
- Berbeć
skoro był z tylu bity to juz sam tył był naciagany pod kalpe i teraz na nowej klapie sa róznice i nic nie pasuje .Najlepszym wyjsciem chyba bedzie dopasowanie reszty do klapy .Vektor1985 napisał(a):wydaje mi sie ze golfik byl z tylu bity i tak mu zostalo a ta klapa jest igla nie wiem czy blacharz mi ją nagnie
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1