bo nie moge otworzyc klapy do korka paliwa, tam centralny jeszcze chyba trzyma:)czy wiecie moze jak ja otworzyc?czy da sie recznie,?problem w tym ze mam zero paliwa i nie dojade do mechanika:/za kazda odpowiedz dziekujeModerator: Moderator
• Strona 1 z 1
klapa do korka paliwa
Hej padl mi zamek centralny i mam maly problem
bo nie moge otworzyc klapy do korka paliwa, tam centralny jeszcze chyba trzyma:)czy wiecie moze jak ja otworzyc?czy da sie recznie,?problem w tym ze mam zero paliwa i nie dojade do mechanika:/za kazda odpowiedz dziekuje
bo nie moge otworzyc klapy do korka paliwa, tam centralny jeszcze chyba trzyma:)czy wiecie moze jak ja otworzyc?czy da sie recznie,?problem w tym ze mam zero paliwa i nie dojade do mechanika:/za kazda odpowiedz dziekuje- tolek416
- Berbeć
-

pawel_ns - Members
Dzieki chlopaki za odpowiedz:)rano otowrzylem klape za pomoca noza, przesunal sie bodziec ladnie:)zatankowalem:)a pozniej poczytalem troszke na forum i znalazlem odpowiedz:)okazalo sie, ze bezpiecznik 21 siadl:):):)duzy problem = maly problem:)dzieki!!
- tolek416
- Berbeć
NIC nie wyważaj!!!!!!!!!!!!!1
To łatwo otworzyć ! Miałem to samo w swoim Golfie! Spróbuj wcisnąć dzyndzel który wchodzi w ten otworek we wlewie...Ja ju ż dokładnie nie pamiętam,bo miałem ten problem 2-3 lata tamu więc...
Na 100% można to otworzyć bez żadnego wyważania
!!!!!!!!!!! 
To łatwo otworzyć ! Miałem to samo w swoim Golfie! Spróbuj wcisnąć dzyndzel który wchodzi w ten otworek we wlewie...Ja ju ż dokładnie nie pamiętam,bo miałem ten problem 2-3 lata tamu więc...
Na 100% można to otworzyć bez żadnego wyważania
!!!!!!!!!!! 
puma i wszystko jasne;)
-

puma - Badacz tematu
- Rocznik: 1994
- Silnik: 1.6 ABU
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
-

pawel_ns - Members
• Strona 1 z 1