Witam. Czy da się coś takiego zamontować w golfie? i skąd w ogóle można taki klakson dostać?
http://www.youtube.com/watch?v=fatvz86C7QY
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Gofer, dlaczego tak sadzisz? przeciez w kodeksie nie mam zadnej zmiany o głośności klaksnu
Mój Concept
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html
<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
-

jasiu0997 - Members
oo
niewiedziąłem tego, ale myśle ze takie co sa na allegro niby do 139db mogły by być 
niewiedziąłem tego, ale myśle ze takie co sa na allegro niby do 139db mogły by być 
Mój Concept
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html
<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
-

jasiu0997 - Members
Dla zabawy podłączone oddzielnie to można se założyć, ale zamiast ori to ja bym nie ryzykował... Takie coś usłyszeć, to na poważnie można zejść z tego świata na zawał. Miśki też by nie były zadowolone podczas sprawdzenia, albo ktoś jakby się zdenerwował po usłyszeniu tego czegoś 

-

Karol B. - Members
Karol B. napisał(a):Dla zabawy podłączone oddzielnie to można se założyć
Nadużywanie sygnału dźwiękowego to już mandacik 100 zyla .
A naduzycie to trąbienie bez wyraźnego powodu tak dla zabawy .
Nawet zatrąbienie na kumpla którego widzisz przejeżdżając będzie już nadużyciem .
-

Gofer - Gaduła
Gofer napisał(a):bioly21 napisał(a):zamontowac mozna bez problemu
Za to używać to już inna bajka . Prawo o ruchu drogowym się kłania .
a no to ja wiem doskonale ze iles tam db jest dozwolonych i nie mozna nadużywać i używać w terenie zabudowanym
-

bioly21 - Gaduła
Ja chciałem to podłączyć pod osobny guzik
. Seryjny klakson został by w kierownicy. Na allegro są jakieś trąbki co niby mają po 130db ale nie wiem jaki będzie tego efekt 
. Seryjny klakson został by w kierownicy. Na allegro są jakieś trąbki co niby mają po 130db ale nie wiem jaki będzie tego efekt 
-

golf 1.4 - Gaduła
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.4 ABD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Kiedyś na youtube widziałem filmik co kolesie zamontowali od ciężarówki w rowerze i jak jechali po ścieżce rowerowej to trąbili reakcja ludzi była podobna. Jak by się zamontowało zamiast ori to na przeglądzie jak by chciał sprawdzić koleś to fajnie by było 

-

Prixpl - Czytacz
• Strona 1 z 1