Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Jakiego mam golfa?
Witam wszystkich znających temat wersji wyposażenia golfa.zastanawia mnie już to od kiedy go kupiłem jaką mam wersję bo jest taka dość nietypowa jak na moje oko.sprawa dotyczy golfa 1.9 td z 1997roku.jest to wersja 3-drzwiowa z jasna tapicerka,konsole mam górną część czarną a dolną kremowa,elektryczne szyby,klimatyzaje,2xAIRBAG,centralny zamek,zderzaki całe w lakierze nadwozia,antenę na dachu,oryginalne felgi aluminiowe,halogeny ZKW,domykanie szyb kluczykiem i kilka innych spraw typowych dla golfa.kupiłem go jako wersję CL ale czy ta właśnie wersja może mieć takie wyposażenie?czytałem wcześniej o wersjach no i CL raczej odpada chyba że się mylę.jeśli jest ktoś kto może mi coś podpowiedzieć to proszę o info.pozdrawiam wszystkich klubowiczów
- uchoo
- Berbeć
tutaj masz wszystkie modele opisane http://www.doppel-wobber.de/wbb2/VW-Golf-3_Modelle.html
-

saladrus - Members
Ja też mam wersję CL niby w dowodzie tak jest), a niektóre elementy wyposażenia mam z GT. W róznych krajach chyba były inne standardy wyposażenia, a jak już kolega powyżej za dopłatą można było takiego CL-a ładnie wyposażyć.
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1