Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
jakie wycieraczki??
Witam nosze sie z zamiarem zakupu wycieraczek na przednia szybe do mojego golfika . Co polecacie i jaka cena ?
-

emilos - Badacz tematu
Ja kupilem sobie VALEO (włoska firma z tego co pamietam) komplet na przod jest dosyc drogi, ale cena = jakosc, poniewaz na tyl kupilem sobie jakies badziewie o 10 zlotych tanszą ale za to zywotnosc jest KILKA razy krotsza. Na przod nie narzekam mimo ze chodzi opinia ze po pewnym czasie zostawiaja smugi, to u mnei jest cacy, takze polecic je moge. Siostrze w Mustangu zakladalem w tym samym czasie co u siebiei tez nie narzeka, a to juz bedzie okolo poltora roku. POZDRO
-

adams - Gaduła
- Rocznik: 1994
- Silnik: ABU
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
a umnie jest tak: po stronie kierowcy Bosch (działa całkiem dobrze) a po stronie pasażera Valeo (zostawia smugi) jak będę wymieniał to tylko na Boscha
Mój GTI 2.0 16V ABF
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
-

czepi - Members
Witam ostatnio znalazłem stare wycieraczki Boscha jedna była wygięta oczywiście wyprostowałem i zamontowałem do golfika cichutko chodzą żadnych smug przedtem miałem valeo ale nie zdawały egzaminu (smugi i piszczenie)
-

SIENIU - Czytacz
Panowie ile czasuy meiliscie te VALEO u siebie ? bo ja mam je ponad rok juz i to grubo ponad rok a nei narzekam. Ale skoro tyle jest negatywnych opinii to albo mam fuksa i trafilem dwa razy na dobry egzemplarz w co watpie, albo po czasiue tez zaczna smużyc. W takim razie nei polecam skoro maja sie popsuc.
-

adams - Gaduła
- Rocznik: 1994
- Silnik: ABU
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Ja mam supermarketowe i wyieraja tez dobrze, bez smug 

Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
• Strona 1 z 1