Sam używałem wycieraczek ALCA w scenicu i jestem z nich bardzo zadowolony. Teraz zmieniłem na płaski MOTGUM-y i się wkurzam bo ciulowe jest mocowanie wycieraczki do ramienia i przy dużych prędkościach można zgubić wycieraczkę.
Dzisiaj zmieniłem w swoim golfie i zbierają super, nie przeskakują, nie piszczą.
Pozdrawiam
Witam.
Bosha osobiście nie polecam,miałem złe doświadczenia z tymi wycieraczkami.Od ponad roku używam wycieraczek firmy HQ-Aero-Dynamic. Nie piszczą,dobrze zbierają brud,nie rysują,po prostu godne polecenia.
a ja w każdym samochodzie praktycznie zawsze miałem najzwyklejsze wycieraczki Alca i złego słowa nie mogę o nich powiedzieć. Ładnie zbierają, nie przymarzają, nie zostawiają smug, CICHE.
Ja kupiłem rok temu wycieraczki ALCA i teraz mam szybę do wymiany:( nie wiem jakim cudem ale mam strasznie porysowaną przednią szybę i tylko w tej okolicy gdzie pracują wycieraczki jak się jedzie w deszcz i ktoś ma mocne światła to nic nie widać przez te ryski a że przedniej szyby nie powinno sie polerować to musze wymienić
a ja śmigam na takich - wycieraczki valeo, i jestem zadowolony, cena dosyć przystępna a sprawują się nieźle, na wiosne bede wymieniac to pewnie tez w takie sie zaopatrze